Monday, March 22, 2010

PBAKL (2) Riang Ria PTS One!

Ohh, yea! Pagi tadi bangun awal jugak walaupun tak pergi sekolah. Tapi takdelah awal sangat. Haha, pukul 8 pagi bangun. Err, agak mengantuk jugak sebab malam semalam tidur pukul 2 pulak. Haha. Apa nak jadi lah ni. x)

Berbalik pada Riang Ria PTS One. Datang pagi tu PWTC macam kosong je. And and ada nampak Dr. Fazley tadi. Tapi takde gambar sebab time tu jalan dengan ayah. Harapan jelah nak ada gambar. Haha. :PP

Sebelum Riang Ria tu, kita merembat dulu mana yang patut. Haha, hasil rembatan kali ini lebih lumayan daripada hari itu. x)


Lepastu pukul 11.00 pagi tu dah start laa. Takde orang kot. Haha, agak kelepuan jugak di situ dan mengantuk juga punn. Tapi seronok juga punn. Walaupun sedikit geletaq gelegaq. HAHA. :P



Adalah jugak 2-3 orang yang ingin ditandatangani bukunya itu. Hehehe. ;)



Lepastu lepak kejap jawab satu soalan masa Riang Ria PTS One bersama Ida Munira and Natasha Effyzal. Hahh, dapatlah lagi cenderahati. :)



Kesimpulannya, balik tadi penuh tangan aku dengan beg kertas and beg kain PTS. Haha, suka suka suka! :DD

Err, esok sekolah dah. Makk! Semacam kemalasan pulak. Haha. Takpelah, pasrah jelaa aku. Ehh, dah setahun. Apa yang setahun? Haha, ada'a laa. :PP

Riang dan Ria sungguh! :DD

3 comments:

iqbal said...

macam ta laku jea buku die .
hahahaha
saye tahu setahun ape .
;D

nashue said...

hahaaa..memang syok ar dapat pergi sane!!!! bagus2x..

.imah. said...

iqbal,
blah aa tak laku.
laku laa tu pakcit oi.
kedengki aa tu! hehh. -.-
haha, yelaa. mmg laa die tahuu. :PP

nashue,
mmg syok! :DD