Wednesday, March 10, 2010

Selasa, 090310

Tak sempat update semalam di atas kepenatan dengan aktiviti seharian. HAHA! Macam laa kau kerja penat sangat Imah oii. Over aje. xDD

Macam yang korang tau, semalam 9th March 2010. Siapa yang tak tahu tu baik pegi tengok kalendar cepat. Haha. :PP

Ohh, okay, best. But maybe last year punya 9th March lagi best kot. Takpelaa, mana-mana pon sama. Ohh ya, aku kena ucapkan Selamat Hari Jadi kepada diri sendiri. "Selamat Hari Jadi, Imah! Semoga panjang umur, murah rezeki, dan berjaya dalam hidup." Haha, orang kata aku makin gila bila lepas Hari Jadi sendiri. Tak tahulah sejauh mana teori tu betul. Korang rasa? xDD


Kecik, comel dan sedap. Time kasehh Mak! :DD

Terima kasih untuk semuaaa semalam tau. Yang wish, yang bagi hadiah, yang semuaaa untuk semalam lah. Terima kasihh tau tau tau. Hehehe. :)

Haha, semalam pun ada Mini Explorace untuk ahli PRS. Aww, best jugak. Tapi aku tak suka station yang dekat kantin yang ada kotak berisi haiwan tuuut tu. HAHA. Geli dohh! -.-

And group aku jugak yang menang untuk explorace tu. Hahh, aku kena ucapkan Tahniah untuk kumpulan sendiri. "Tahniah the Untitled One sebab menang Mini Explorace PRS. Semoga menang lagi! Go go chaiyok!" Haha. Tapi penat jugaklah semalam. Hohoh, x)


Ini yang aku kena bawak balik tadi. Esok nak agih-agihkan. Actually banyak lagi. Hamper die "BESAR punyaa!" Tapi dah bedal separuh rehat tadi. Haha. x)

Err, Along ini gambar ke-4 untuk hipotesis Along tu. HAHA! xDD

Lollipop bintang ni baru jadi macam ni selepas dijilat-jilat 4 round. Haha. Berminguu-minggu untuk habiskan. Terima kasehh sayang kepada orang yang bagi ni. Haha. x)

Awww. :)

4 comments:

hAnIsAh_aMmRaN said...

bising ah ko imah!

;p

.imah. said...

ahhhh! ko pon bising ni apehal?
suke hti laa nk bising ke senyap ke.
bising je.
hahahahahaha. :PP

iqbal said...

ape ntah jadik lolipop tu .
ilang da warne die .
hahahha
;D

.imah. said...

iqbal,
hahaha. kan dh ckp hritu.
itu rupe last die sebelum habis di dlm perut.
haha, xDD