Sunday, March 28, 2010

Tidak Tahu

Ya, ya, ya. Tidak tahu apa nak dijadikan entri. Memang tidak tahu lah. Tapi rasa macam nak taip laju-laju pulak sekarang, maka terhasillah entri tidak tahu ini. Haha. x)

Jumaat and Sabtu balik kampung. Nak pergi tengok projek rumah mak kat kampung tu. Err, aku rasa biasa je. Excited pun tak, tak excited pun tak. Hoh, entahlaaa labuu. x)

Kalau sempat siap rumah tu sebelum raya ni, tahun ni beraya kat sana lah. Pindah 100% lepas ayah pencen. Tahun 2013. Aku baru lepas habis SPM tahun tu. Huu, pindah rumah? -.-

15 tahun aku hidup kat dunia ni. Aku rasa macam aku memang tak pernah pindah rumah. 15 tahun kat Taman Sri Serdang ni haa. Macam mana kalau pindah rumah ek? Best ke? Apa rasa haa?

Baru aku terfikir pasal ni. Haihh, lambat lagi laa Imah oi. 3 tahun lagi. Nanti lah kau fikir macam mana rasanya. Haha. Entahlaa, labu. -.-

Esok sekolah. Haihhh, malas lagi. Apa nak jadi lagi aku ni? Esok nak kena practice pantun pulak. Haha, sekarang aku tengah melalui pemilihan nak jadi wakil sekolah untuk pertandingan pantun. Erkk, tak tahulah apa jadi pantun aku tu nanti. HAHA. xDD

Ehh, kata tidak tahu entri apa. Boleh tahan panjang jugak an. Haha. Biasalah blogger memang selalunya macam tu. Errkk,

"Jalan-jalan dengan kekasih,
Sekian, terima kasih."

HAHA, dah start nak berpantun pulak dah. xDD

Sudahlaa, banyak kerja. Tataa~

8 comments:

iqbal said...

besarnye rumah .
hahahaha
xD

.imah. said...

iqbal,
besar ke? biase jelaa.

iqbal said...

haha
ye lah .
kecik nye rumah .
hahaha
xD

.imah. said...

iqbal,
ishh, die ni! sepak kang?
HAHA. :PP

iqbal said...

sepak la .
ta takot .
;D

.imah. said...

iqbal,
cehh! poyosss. xP

~ain said...

serdang adalah best!! hehe

.imah. said...

along,
yaaa. memang laa kot. :)