Saturday, April 3, 2010

"Bersamamu"

Pagi sampai petang, takde kat rumah. Keluar rumah matahari tak keluar lagi, sampai rumah matahari dah masuk rumah dia balik dah. HAHA, x)



Ada Perlawanan Petanq anjuran ANGKASA kat Kuala Selangor.
Mak aihh, jauh pulak oi! Ingat dekat jugak lah kan. Hohoh. :O

Lepastu, group perempuan which is group aku laa, memang dah 'double knock' dah. Haha, takde rezeki. Entah-entah kalah pun sebab aku yang lepu. Sorry, babes. Mana aku pernah pergi pertandingan oi. First time ni haa. Memang lepu.

Tapi group lelaki boleh tahan laa. Sampai suku akhir. Sengit gilaa oi. Walaupun diorang pon first time masuk pertandingan.
Sebab suku akhir tu kitorang balik lambat. Tapi takpe, seronok. Dengan aktiviti makan-memakan, gosip-mengosip, usha-mengusha. Err, incik "DIGI, Bersamamuuu" tu ek kawan-kawan? Hihihi (gelak gedik). HAHAHAHA! xDD
Paling bising kat situ kitorang lah. :PP

Err, gambar tak mintak kat Adila pun tadi. So, takdelah.
Tapi gambar ni pon bolehlah. I likeee.
Tahun lepas punya aktiviti kelab.
Duduk melepak lepas main 2, 3 round petanq. Haha.



Dah, itu saja. Aku dah penat ++ ngantuk gilaa.
Kaki dan tangan dah lenguh dah.
Lagipun semalam buat SEGAK.
Naik turun bangku, tekan tubi, bangkit tubi.
Bertubi-tubi aku buat semalam.
Harini memang lenguh gilaa la. :O

Ehh, saje je post entri fesyen macam ni sekarang.
Nampak macam panjang, padahal pendek je pon.
Haha, malas punya entri ni. xDD

Katil yang ada tilam tinggi, aku datang ni! HAHA! x)

6 comments:

f a t i n . said...

imah !!
digi xD

Alia F said...

gmbr tu aku yg snap, confirm ah cntik ;D

.imah. said...

fatin,
awww, digi digi! ;DD
HAHA. xDD

alia,
cehh, yelaa weh.
nak jugak. HAHA. ;PP

iqbal said...

kesian .
xD

.imah. said...

iqbal,
cehh! perli org laa tu.
diam ah, sebok je.
tak kesah pon kalah.
WEKK! :PP

~ain said...

Perlawanan Petanq tu apa?