Friday, April 30, 2010

Bibir ke Bieber?

Jangan salah faham, bukan bibir ini ;

tapi Bieber yang ni ;


Ohh, aku tau aku lambat sikit bab-bab macam ni. Sebelum ni aku pernah dengar jelaa kan diorang-diorang menyebut-nyebut Justin Bieber ni semua. Diorang kata hemsem laa, lagu best semua lah kan. Aku just angguk and "ooo" je.

Tapi tadi macam tergerak hati sikit nak cari pasal Justin Bieber ni. Iyelah, kat wall FB asyik keluar pasal die ni, kat MySpace updates pon pasal die ni jugak kan. So, aku pon tengok laa apa yang mereka gilakan sangat ini.

Namun dalam banyak-banyak lagu dia yang baru aku dengar tadi, 'Baby' je yang aku ketagih la. Especially lepas tengok Official Video. Tak tau aa apsal. Dari sejam tadi je dah dekat 18 kali aku ulang lagu sama je. HAHA, lagu lain semua biasa je.

Ahh, aku tau korang tengah gelakkan aku kan? Slow macam siput. Macam katak dalam plastik. Tak tahu langsung perkembangan semasa. Haha, aku tau tu. Takpe, dah biasa dan macam biasa, ade aku kesah? Haha, :PP

And I was like Baby, baby, baby ooh Like Baby, baby, baby noo Like Baby, baby, baby ohh. :DD

12 comments:

aikaika :) said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, JB is the best ! :DDDDDD

cungurlz said...

die mmg encem .
hee .

lagu die besh =D

Mimi ! said...

kan3???

baby, baby, baby ooooo

f a t i n . said...

tu la imah ,
dulu jual mahal !
hehe .. xD

.imah. said...

aika,
haha. yelaa. ;PP

nana,
mmg laa. gile ke mcm tu tak hensem?
haha, :PP

mimi,
kan.. kan.. HAHA, ;P

fatin,
HAHA. aku tak jual mahal.
aku rasa biasa je.
skrg bru rse sket fenomena die.
HAHAHA. :PP

nashue said...

hahahaa..ramai gila yang minat mamat ni...sampai ada yang sanggup gaduh...korang sanggup ke??? ahaks>>>,,,hhehehee

.imah. said...

nashue,
haa, mmg ramaaai.
dulu JB stands for JONAS BROTHERS.
skrg JB stands for JUSTIN BIEBER.
macam-macam. haha.
tp jgn risau, saya takkan gaduh sbb die ni.
org lain tak taulah kan.
hahaha, xDD

Alia F said...

katak dalam plastik ? uishh

.imah. said...

alia,
jgn ko ingt katak dalam tempurung je ade.
katak dalam plastik pon ade tau.
takpon gambar katak kat beg katak aku tu.
alaa, beg tuuu.
HAHAHAHA. :PP

iqbal said...

bla bla bla .
:0

Alia F said...

siot kau imah. kau jgn, silap hari bulan hilang beg tu dari kauuuu :D

.imah. said...

iqbal,
bla bla bla?
nak bla, bla je laa.
haha. :P

alia,
air hujan air kolah,
beg tu aku punya lah!
HAHA. :PP