Sunday, April 18, 2010

Contest Specticular Specky

Tadi ada blogwalking jap. Lepastu ternampak contest ni dekat Kisah Cik Paro. Macam cool je, aku pon nak join lah. Hehe. Jadi inilah gambarnya.



Dalam kelas 2 Setia.
Sebelum Final Exam 2009. Pinjam speck Anode je.
Credits to photographer. Err, walaupun aku tak ingat siapa.
Mereka kata muka aku macam nenek.
Pipi berketul-ketul.
Aku tau mereka jelous.
HAHAHA! xDD
(Maaf, kerana perasan)

Aku suka contest yang ada gambar-gambar ni! Hehe.

5 comments:

ainulhusna said...

spect aku ! ! imah mcm nenek . HAHA :) da aa kebas spect aku . masok contest lak . -.- HAHA !

.imah. said...

anode,
kecoh aa ko.
yelaa, yelaa,
speck ko.
time kaseh laa bg pinjam speck besaa ko tu.
HAHA. xDD

Qaira Tsamaratulqolbi said...

Jom join contest qaira plak.. nak tau tema apa, jom tgk ek.. hehe

nashue said...

aloha,dik...comel and funny lak...tak sangka ramai yang join contest ni...

.imah. said...

qaira,
nak join, but takde gmbr seram tu laa pulak.
nnti kalau ada masa akan dibuat,
hehehehe, :)

nashue,
alohaa? comel ke? funny ade aa.
HAHAHA. xDD