Friday, April 9, 2010

E'eh?

Aku click NEW POST ke? Aku click ek? A'ah laa. Aku yang click tadi. Apsal tak perasan ni? HAHA, dah shot dah minah ni. xP

Minggu yang biasa-biasa je. Aku sangat tunggu Hari Jumaat ni sebenarnya. Since Rabu haritu dah sakit tekak, panas hidung, tekak gatal, rasa nak cabut hidung, hidung tersumbat lagi. Simptom-simptom demam dah nak menyemak lah ni. Haihh! :O



Bila hidung tersumbat ni baru rasa macam mana nikmat menghidu dah kena tarik. Baru nikmat menghidu tu. Belum nikmat-nikmat lain lagi. Mesti lagi seksa hidup kan. Kalau buta, pekak, bisu. Huish, mintak dijauhkan Ya Allah. :O

Err, takpelah, tak jadilah nak mengeluh lagi. Bersyukurlah aku ada nikmat lain lagi ni. Hohoh, alhamdulillah. :)

Ohh, yea. Alhamdulillah jugak sebab menang Pertandingan Lukis Banner hari Khamis haritu. Tak sia-sia tudung sekolah aku comot and tak sia-sia jugak bagai nak terpatah pinggang aku. Boleh-boleh pulak jadi johan. Hehe, tahniah untuk kita kan geng semua, Filza, Anode, Aida. :)

E'eh? Aku click PUBLISH POST la. Aku click ek? HAHA. :PP

6 comments:

iqbal said...

gile .
haha
xD

.imah. said...

e'eh? apsal ntah die ni?
die yg gile,
tak pasal2 kata org pulak.
diam ah gile! xP

iqbal said...

haha
eh eh ?
da lawa la blog die .
terbaiklah !!
xD

.imah. said...

cehh!
selama ni tak lawa laa?
hampeh laa die ni.
hahaha. :P

~ain said...

imah.. dapat hadiah apa?

.imah. said...

along,
sijil, buku nota.
biase kah hadiah untuk budak sekolah.
hahaha, x)