Sunday, April 18, 2010

Macam Pernah Nampak

"Saya macam pernah nampak awak la."
"Saya pernah nampak awak kat mana ek? Lupa pulak."

"Muka awak macam familiar je."
"Muka awak macam muka kawan saya."

Ehh, kenapa tak cakap muka aku macam mak dia ke, kakak dia ke, sepupu dia ke, dua pupu dia ke. Hahaha. Takdelah, pelik je. Muka aku ni boleh nampak di mana-mana ke? HAHA. xDD

Rasanya dalam bulan ni ade 3-4 orang kat account-account online aku yang kata macam pernah nampak aku. Err, yeke? Ke saja ayat sebab nak berkenalan? HAHAHA. Perasan betul minah ni.

Tapi rata-ratanya mengatakan nampak aku kat PBAKL haritu. HAHA, itulah akibatnya kalau sampai 3 kali pergi PBAKL. xDD

Namun, kenapa aku tak pernah nampak mereka? Kenapaa? Kenapaa? Haha, itulah akibatnya kalau kat PBAKL tu tak tengok kiri kanan. Kau tengok ape je Imah weh? Buku, buku, novel, novel. Semua orang kau tak pandang. HAHA. xDD

Lain kali kalau korang nampak aku kan, cuba datang dekat. Bagi salam, cakap hye. Lepastu korang boleh bagitau aku korang kenal aku kat mana. Baru adil, korang nampak aku, aku nampak korang. Kalau korang je nampak aku, mana aci! Nak nampak korang jugak. HAHA. xD


Eh, aku macam pernah nampak dia ni! :PP
(memanglah sebab tu aku, haha)

4 comments:

nuramirahfarzana (bdk ssb) said...

hehehe...

.imah. said...

amirah,
hehehe? ;)

~ain said...

aku pernah nampak ko dekat tandang rusa.. hahaha..

.imah. said...

along,
cehhh! tandang ke kandang?
HAHAHAHA! eja pon dah salah.
wekkk! :PP