Monday, April 26, 2010

Sabtu, Ahad, Isnin

Sabtu, pergi kem PRS. Mintak maap kalau cakap ni. Hari first macam palat. Terutama sekali Modul Negaraku tu. Ada macam-macam perangai. Memang kena marah jelaa. Fasilitator pulak masing-masing tak berapa mesra rakyat. Kerjanya marah je derr. Agak kemenyampahan jugaklah aku. -,-"

Ahad, takleh tido kot. Pukul 2 pagi aku bangun. Sakit perut. Dahlaa panas gila. Memang tak tertidurlah aku kan. Nasib baik ada yang tak tidur lagi. Aku bangun pergi tandas barulah ramai yang bangun. Rupa-rupanya ramai yang sakit perut. Food poisoning woii! Gilaa!

First time pergi kem kena food poisoning. Tapi aku tak kena lama lah. Masa jungle trekking tu dah okaylah. Jungle trekking penat oi naik bukit. Babeng punya tinggi. Haha, tapi best jugaklah. Pukul 3 petang sampai kat rumah. Fuhh, penat. -___-"

Isnin, pergi sekolah jugak walaupun penat. Cikgu Math baru. Err, sebenarnya lama tapi dah jadi baru balik. Haha, apa-apa jelaa. Semoga saya lebih faham bila cikgu mengajar ya. Saya ni dahlaa otak lambat pick-up bila sampai Math ni. Doakan saya ye, cikgu. Ahha, poyoss sedikit. xDD

Petang tadi tak pergi PREP. Haha, penat tak hilang lagi. Mintak maap cikgu, baru lepas kena food poisoning. HAHA! Kata tadi dah baik kan? Cerita itu macam curl juga. xDD

Petang tadi jugak pergi gunting rambut. Wohoo, macam style sikit aa rambut aku sekarang. Short layer. Selalu pakai hentam gunting straight je. Haha, okaylahh jugak. Macam ni lah lebih kurang rupanya. Tapi idak lee berkalee macam ni haa. Hitam natural okay. Haha. x)



Kesudahnya, aku dah penat ni. Nak pergi tidur. Esok sekolah lagi, belajar Math dengan cikgu "baru" lagi, ada PREP lagi, ade game futsal and bola keranjang untuk PRS lagi. Padat, mampat. Haha, tabah jelahh. x)

Dari tadi dok belai-belai rambut je. HAHA! xDD

2 comments:

iqbal said...

macam indon jea .
hahaha
gurau jea .
xD

.imah. said...

iqbal,
cehh! diam aa. sebok je. :P