Saturday, May 1, 2010

1 May 2010


Okay, hari ni 1 May 2010. Dah masuk bulan 5 dah? Wah, rasa cepat sangat masa berlalu. Time flies bak kata omputeh. Rasa macam baru tadi masuk tahun baru. Uiks, macam tipu gila kan? Ahh, aku pedulik hape. HAHA. :P

1 May 2010, aku rasa aku nak berjanji dengan diri aku. Aku nak usaha betul-betul start daripada bulan ni. Aku taknak main-main lagi. Sebab aku tau aku lemah. Aku bukannya zero defect. Aku many defect. Aku tau tu. Iye ke Imah? Kau tau ke tu? Bukan kau over confident ke?

Aku tau jugak, aku ni hot-hot chicken faeces. Bahasa mudahnya, hangat-hangat tahi ayam. Haha, kan aku dah kata. Aku bukan zero defect. Memang many defect. Jadi, inilah masanya aku cuba. Cuba boleh kan? Iye ke Imah? Bukan dari bulan 1 lagi ke kau kata nak cuba? Tapi mana ada kau cuba!

Ahh, tengok tu. Nak menghasut aku lagi. Takpe, aku cuba jugak kali ni. Tolonglah Imah, tolonglah cuba! Cuba untuk kau jugak. Ada 5 bulan lagi sebelum hal tertentu itu berlaku. Ahh, aku tak sanggup taip mahupun sebut. Haha, over acting la pulak. xDD

Yang penting, doakan aku. Doakan aku supaya tak terpengaruh dengan semua hasutan, dengan semua keseronokkan sekarang sebab aku nak keseronokkan akan datang. Doakanlah aku eh. Biar aku pergi sementara semua. Semoga aku tak hot-hot chicken faeces lagi. -_____-"

Berikan maksud rangkai kata 'anjakan paradigma'.
Maksud rangkai kata 'anjakan paradigma' ialah perubahan ke arah sesuatu yang lebih baik.

4 comments:

cungurlz said...

bagus uh imah .
hee ..

ingt gak 6 may .
haha .
saje jep .

Mimi ! said...

waaa. imah! u inspire me!

~ain said...

ingatkan revolusi KL drift tadi,.. AHAHAHAH

.imah. said...

nana,
haha. ingat laa 6 may ko tu. :PP

mimi,
inspire? haha, xDD

along,
udah-udah lee tu KL Drift nye.
HAHAHA. xDD