Friday, May 21, 2010

Masalah Orang Bercinta

Hahaha. Title nak bagi boast! Bukan masalah aku pon. Masalah orang bercinta je. Ye tak? Haha, anda bagaimana? Mempunyai masalah orang bercinta? Seperti ini atau seperti lain?


Yang ini masalahnya, encik lelaki dia bengong keladi sikit. Ada ke bawak basikat taya bentuk love? Macam mana nak jalan haa? Cik perempuan pon satu, ada ke nak naik basikal camtu? Caitt! Hahaha. xDD


Yang ni masalahnya, encik lelaki ialah monster. Tapi akhirnya, cik perempuan pon jadi monster jugak. Tapi ada yang lebih akhirnya dalam Shrek Forever After. Arghh! Aku nak tengok! Siapa nak pergi sekali? Jom? Huuu~ -.-

Kalau mempunyai, selesaikan segera ya. Jangan sampai libatkan orang bercinta yang lain mahupun orang yang tidak bercinta. Aku cakap macam aku pakar percintaan je. Haha, merepek laa ngok! :P

Tapi, inilah masalah yang aku lihat berleluasa sekarang ni. Sama ada di rumah, di sekolah, di kelas, di jalanan, di tepi tasik, di dalam MySpace, Facebook mahupun di mana-mana. Hahahaha. Apa kejadahnye aku ni? Dah dah Imah, jangan masuk campur masalah orang bercinta. Nanti aku terbermasalah pulak. Shuuu~ Bak kata Aida, masuk campur hal orang ni pengawas tak marah ke? HAHA. :PP

Err, dah takde idea dah sebenarnya. Tapi tangan gatal nak taip laju-laju. Yeahh! Itchy fingers bak kata phrasal verb yang Teacher Norizan bagi tadi. Cakap pasal teacher, aku rasa nak gelak je. Teringat dalam kelas tadi. Dengan anak gajahnya, lady killer, and paling takleh tahan sekali bread with kaya. Nak tanyalah, ada ke orang suka makan bread with kaya? HAHAHAHA! xDD

Dahlaa, nanti aku melalut lagi. Dah nak dekat exam, dah makin nak gila. Belum exam lagi tu, lagi gila gamaknya. Yang pasti, aku tak tau apa jadi dengan aku exam nanti. Erkkk! Tawakkal boleh? Ehh! Mana boleh. Kita boleh ubah qadak muallaq dengan usaha dan ikhtiar kita! Jadi, mari IMAH! Kita berusaha! (kata-kata semangat yang mungkin takde effect, huuu~)

Bila nak cuti sekolah haa? Rinduuuu~ -.-

7 comments:

IkramAfiq said...

haha .. sikit hari je lagi .. pastu cuti .. yg bestnye time cuti ada kelas tambahan .. ngee:)

.imah. said...

ikram,
tu lah pasal. hahaa, mmg "BEST".
xDD

Alia F said...

aww post tittle mcm kenal je caitt -.-

.imah. said...

alia,
hahaha. mmg kenal laa kan.
masalah kau selalu.
hahahaha. :PP

CkDs AhRa said...

imah tak bercinta ker????heheheh..

Alia F said...

teehee masalah aku apenya, aku tak tergolong dlm org yg bercinta. bukan mcm kauuuu :P

.imah. said...

kak ct,
tetttt! HAHAHA. :PP

aliaa,
tettt jugakk! HAHAHAHA. :PP