Wednesday, June 23, 2010

Gila Ayam

Haa, jangan salah faham! *lagi sekali die ni -.- haha* Ini bukan ayam yang gila okay. Ini namanya gila ayam. Ayam apa? Ayam Rasamas okayy. Hahaha, gile terbelahak aku makan tadi. Erkk! :O
Yeahh, Rasamas ada buat something yang macam promosi jugak kot. Eat All You Can setiap Rabu start pukul 6 petang sampai 9 malam. Hahaha, memang suka hati kau lah. First tu order set tu, then dah habis baru boleh refill macam tu laa. Kita minta jelah nak refill apa but still yang ada dalam menu untuk set tu jelaa. Nasi, ayam, air and ada lagi tu laa kan.

*Here comes the promoter wanna be. HAHA! xD*

Tadi berapa round refill ayam. Air apatah lagi kan. Gi-la! Mana tak kenyang?! Aku rasa staff tu pon dah nak terbelahak tengok muka kitorang minta refill. Well, aku rasa Rasamas tak boleh bagi selalu keluarga Encik Ammran pergi setiap hari Rabu okay? Haha. Bankrupt! :O

But, memang puas hatilah. Gila ayam dohh. Lepastu gila ais. Icah laa, ade ke patut ambil ais letak dalam baju, seluar Aim. Mencecet lari budak tu. Lepas makan gelak-gelak, memang lagi terbelahak laa gamaknya. HAHA. xDD

Lepas ni agak 2 hari jugak lah taknak makan ayam kot. Pening ayam nanti kang. Hahaha. Ayam, bermacam ayam. Erkk, itu lagu Jalil Hamid tu. Haha, pon boleh. Okay, awak lari tajuk Imah. :P

Btw, masih dalam mood malas sekolah ni. Hello Imah! Sedar okay! Ini hari ketiga, esok hari keempat dah sekolah untuk penggal kedua ni. Sedarlah! *Err, baiklahh. -.-*

Result? Huhh, biasa sahaja. Careless mistakes, bodoh, tak baca buku, tak buat latihan. Jadi, rasakan hasilnya Imah. Kau dah seperti telur dihujung tanduk okay? Bila-bila masa je kau akan jatuh merudum. Kalau ini yang kau nak, balik rumah lah duduk bawah meja makan! Hahahaha. *Hmm, baiklah. Saya redha dan akan usaha lagi lain kali. Ya Allah, kuatkan saya. :)*

Okay, kenyang dan masih malas. Erkk, hahaha. -.-

8 comments:

~ain said...

refill? gile..... daging rusa boleh refill? (lariksssssssssssssssssss)

.imah. said...

along,
a'ah boleh refill.
rusa takde. kijang apatah lagi.
erhhh. -.-
haha. :P

iqbal said...

makan jea la .
gemok padan muke .
hahaha
xD

Perjalanan Kehidupan said...

anak rusa nani baru tumbuh ekor (sila baca dengan nada yang betul)

~ain said...

apa salah kami.. selalu tidak tegur.. (hahahaha.. aku rindu imah masa kecik.. imah .. sila kecik balik)

.imah. said...

iqbal,
ahh, diam. bukan bayar pakai duit die pon.
wekkkk! :PP

am,
ni lagi sekor ni. diam ah.
nak nyanyi² pulak kat sini.
cait! haha. :P

along,
imah masa kecik comel kan kan?
masa skrg pon masih comel kan kan?
along jujur jelaa seikhlas hati.
comel kan? HAHAHAHA! :PP

~ain said...

imah.. imah imah... hmmmm.. erk...

.imah. said...

along,
susah betul nk jujur.
comel kan? HAHAHAHA, :PP