Tuesday, June 8, 2010

Masalah Orang Tak Bercinta

Haha, siri masalah orang .... datang lagi. Siri lepas masalah orang bercinta. Kali ni dengan masalah orang tak bercinta pulak. Tak tahulah aku apa pasal complicated sangat. But, aku memang tak nak masuk campur okay. Aku tau korang dah besar panjang manusia dah. Boleh settle baik-baik, dah settle tolong diam. Terima kasih. x)

*Sekadar gambar hiasan dari Google Image*

Tolak tepi masalah orang tak bercinta. Mari kita berbicara pula soal kelas tambahan. Well, sejujur-jujurnya dari hati yang luhur, bo-ring. Haha, mengantuklah! Takpelah Imah, sabar. Lagi dua hari je. Lepastu kan nak pergi melancong? Hehe. :DD

Lepas kelas tambahan lepak Mc'D or KFC, buat NIE project. Haa, yang ni aku suka. Haha, mana tak suka? Orang belanja, ye dak? Haha, thanx Aliaa. Saya sayang awak. Err, saya sayang Alia saya. Aida jealous! HAHAHA! Abaikan tu. Lagipun lepak dengan diorang buat aku gi-la. Haha. :P

Jadi, sampai sini dulu. Lampu bilik dah repair. Yeyy! Nak pergi baca Di Mana Terangnya Bulan? Dah 2 hari tak baca-baca lagi. Hehe. Byeeee. :)

Tataa~

2 comments:

naz said...

semua orang ada masalah buat baik pun oran cari masalah

.imah. said...

naz,
betul betul betul.