Monday, July 12, 2010

Apabila First Time Melayan World Cup

Jadinya agak batak okay. Well, aku kan selalu lambat macam katak dalam plastik. Hahaha, ada aku kesah? Tapi ni memang first time layan World Cup tau. Serius ni. 4 tahun lepas darjah 5. Mengerti ke aku kalau tengok pun? Hahaha, time tu jadi budak perempuan hingusan main masak-masak je. xD

World Cup 2010 baru habis weh. Haha, cayalah Spain! Cayalah Paul, kau jadi tukang tilik laa nanti sotong oi! Hahaha, aku poyo macam dah biasa tengok bola je. Padahal ni first time and itupun time pusingan kalah mati yang last sekali. Haha, okay. Silaa boo! BOOOOO~ :P

So, sekarang ada mengerti sikit jugaklah pasal bola ni kan. Sikit pun jadilah. Haha, sebenarnya benda lain yang dia mengerti. Well, faham-faham jelah kan bila perempuan tengok bola. Bukannya reti sangat kau nak tengok defender dia hebat ke, midfielder dia terror ke kan. Darjah kehenseman yang menjadi ukuran. Kahkahkah, well aku lebih kurang kot. HAHAHA. :P

Kaka, Ibrahim Affelay, Fernando Torres, Carlos Vela, David Villa. Ohhh, HAHA. :DD
Fernando Torres hensem luar biasa dalam match tadi. Aww, HAHA. :DD
David Villa hebat betul try score dalam match tadi. Aww, ♥♥ HAHA. :DD
Ohh, player jersey 22 Spain pun boleh tahan. Aww, ♥ HAHA. :DD

Aww, gedik overdose pulak aku lepas tengok match tadi. HAHAHAHA. xD
Spain! :DD

Gila aku harini. Tengok bola sampai sekarang dah dengar orang mengaji dah ni. Sat lagi azan subuh. Nak tido balik ke tak ni? Haha, tengoklah dulu. Habislaa muka mintak cuti World Cup je pagi nanti. Spain victory! Haha, tetiba. xD

Goodbye World Cup, see you next 4 years. :)

4 comments:

naz said...

haha nice game ha last morning. n hensem hensem player gitu haha

.imah. said...

naz,
mmg nice. 2 jam tuu. letih jugak menunggu. hahaha.
ohh, torres paling hensem okayy?
hahaha. xD

Mimi ! said...

ha'ah kan?
number 22 tu okayy jgk.
mata dy chantek.
tapi sy punya num 21. skit lagi.
hak3

.imah. said...

mimi,
hahaha. xD