Friday, July 2, 2010

Apabila Semua Bercampur Baur

Haha, title macam hape je. Tapi harini memang bercampur baur. Haha, pagi-pagi pergi sekolah macam biasa, blablablabla. Tiba-tiba Filzah masuk kelas bawak kertas. OMG! Kedudukan dalam kelas. Haha, aku? Macam dulu tolak campur blablabla. Keciwa sikit sebab dua markah je beza dengan tuut *bukan nama sebenar* untuk dapat sijil. Tapi takpelah. Jangan gila kuasa sangat Imah, ingat-ingat sikit. Haha, ayat ubat keciwa. :P

Lepastu, waktu PJ. Haa, ini apabila Imah bersemangat kesukanan. Macam shit tergelincir jatuh terduduk terkotor baju dan seluar dan jatuh lagi dan malu lagi dicover pula dengan menjadi gangster kampung. "Haa, aku ada. Korang ada? Ada? Takda kan?" Ahha, macam gampang je. Memang comot apabila kami bermain softball. Berbaloi menang besar game tadi tak berbaloi habis air satu tangki aku basuh baju yang kotor gila tadi. HAHA. Mampos kalau ayah baca, bil air banyak nampaknya. Ahh, gara-gara softball. Salahkan softball kepala hotak aku. HAHA. :P
Balik sekolah, tunggu Alia macam janji Melayu. Tau-tau dah ada kat luar sekolah. Haha, siot kau Aliaa. Jalan pergi KFC. Aww, lepak-lepak borak-borak dengan Teacher Mazlin dan lain-lain. Teacher! Rindu sangat-sangat taww. Haha, thanx for the treat tadi. Teacher memang sporting habis. Saya sayang Teacher Mazlin saya. Aww, :DD

Balik rumah tengok baju dah jemur. Haha, bagus nampaknya pekerja-pekerja part-time saya ni. Hahaha. Banyak gila baju kot nak jemur. Campur baju kejadian jatuh padang tu. Harini jumlah penjemuran dianggarkan 3 bakul besar ye puan-puan dan tuan-tuan sekalian. Jumlah untung pula dianggarkan sebanyak sepuluh sen sebab 2 kali angkat baju dari mesin basuh ada 5 sen dan 5 sen. Haha, bengong. Inilah Kedai Dobi Saya. Mendobi jelaa yang aku tau. Haha. xDD

Ohh, esok ada kuiz pengetahuan am. Haha, macam luas sangat laa pengetahuan am aku. Am! Kau jelaa masuk kuiz pengetahuan kau ni. HAHA. Mana boleh kan, kau nak kena pergi Miri dah. Ehh, tukar lagi. Pulau Pinang pulak. Haha, maaf takda kena mengena. Tapi tawakkal jelaa esok. Haha, asal jangan nombor last bebeh. Korang, kalau aku fail maaf ya. Haha. xD

Apabila semua bercampur baur dalam satu hari,
saya rasa macam tak berapa betul. Erkk! HAHA! xDD

4 comments:

naz said...

haha banyak kepala tapi satu jiwa :)

.imah. said...

naz,
bukan banyak jiwa satu kepala ke?
hahahaha. xD

Perjalanan Kehidupan said...

atau boleh jadi xda kepala, xda jiwa. kirenye xda aper la,,,betol ke takper???

.imah. said...

am,
ahh. senget ah kauuu. haha. :P