Tuesday, August 10, 2010

Leaving

Ahh, I'm leaving. BUT I'm not this "makhluk"!

Hahaha, jangan salah faham ya! Aku bukan makhluk ni yang nak leaving sebab Ramadan coming. Aku manusia yang nak leaving sebab kena kembali fokus. Isnin ni trial-PMR. Gi-la! Tak cover betul-betul lagi semua subjek ni. Herrr, *gigil gigil*! Hmm, takpe. Aku cuba yang terbaik. Marilah mendoakannya ya. Hee~ :DD

Haa, sudah lah tu pasal nightmare tu. *Amboiii!* Haha, ayat Syaf. Apa-apa pun, Selamat menyambut Ramadan ya pembaca Cerita Kehidupan~ sekalian! Semoga amalan kita bertambah di bulan yang mulia ini. :)

Jadi semua, sekali lagi SELAMAT MENYAMBUT RAMADAN dan jumpa lagi entri aku lepas TRIAL okay. Tapi Ramadan tahun ni sama je macam tahun lepas. Huhh, kenapa laa boleh begini lagi? Huuu, terkecewa. -________-"

HAPPY RAMADAN. :D

2 comments:

naz said...

ehhhh kenapa pic tu tak nampak muka haha

.imah. said...

naz,
sulit macam naz jugak kot?
hahaha. xDD