Wednesday, October 20, 2010

20102010

Agak cantik tarikh 20102010. Tapi tak secantik harinya. Harinya sangat hampeh okay? Adehh. Bak kata status FB aku tadi ; Janganlah engkau sesali apa yang telah berlaku, walaupun sememangnya aku menyesal datang sekolah tadi. -___________-"

Aktiviti yang paaaaaling lama di sekolah tadi boleh dikatakan aktiviti yang dinamakan "Membahagi Kumpulan". Memang cool habis aktiviti ni. Aku naik semput tunggu aktiviti ni habis. Dengan suara cikgu yang menjengkelkan, sorang dua ahli kumpulan yang menjengkelkan serta aktiviti yang menjengkelkan membuat hati ini rasa sungguh menjengkelkan. Huhh. -.-

Esok taknak pergi sekolah! Booo! Haha, lagipun esok just ada taklimat untuk sekolah teknik and giat MARA. Tak minat kot, lagipun mak kata kalau nak masuk teknik, baik stay je kat sekolah ni lagi. So, esok bolehlah tidur dan tidur lagi di siang hari. HAHA, ape ke teruk benoo perangai ni? :PP

By the way, semalam macam jalan-jalan dekat blog sendiri. HAHA, lepastu nampak iklan Nuffnang yang macam best. Iklan yang P. Ramlee kat Astro tu rasanya. So, click jela sebab aku macam berminat sikit dengan P. Ramlee ni. Ahha, segan pulak mengaku. Macam orang lamaaa. HAHA. Tak kisah lah tu. Lepastu, jumpa video ni. Wehh, aku rasa ini memang best gilaa. Dah ulang lebih 18 kali dah ni.



Sesungguhnya, aku click iklan tu bukan untuk click fraud okay? Takde niat pun sebab kadang-kadang memang aku sendiri yang macam berminat nak tengok iklan tu. Haha, ape punya perangai ni pun aku tak tau. Tapi, memang bukan click fraud! Confirm!

Cakap pasal iklan mengiklan ni pulak. Entah zaman bila aku boleh cash out Nuffnang dengan Youthsays punya earnings ni? HAHA, Nuffnang boleh tahan lagi. Ada laa jugak belas belas. Yang Youthsays ni pulak? Toksah cakap laa kalau dah setakat RM3.20 je. Adehh, hinaaa betul, padahal dah lamaa dah blogging ni semua. -.-

Mesti sebab tak hyperactive macam kanak-kanak minum Ribena ni. Masalahnya, nak aktif macam mana lagi ni. Sendiri pun tak tahu. Sila boo! Orang lain baru blogging kejap dah dapat ratus ratus earnings nya. Aku pulak? Segan eh nak cakap. Padahal tadi dah cakap kan? HAHA. :P

Takpelah, lepas ni akan lebih menggiatkan blog walking di sana sini. Untung untung boleh naik. Tapi entah bila nak naik entahlah kan. Sebab tu rasa untuk buat contest semakin membuak-buak. HAHA, tapi takde respons. Biarkan dulu lah.

Biarkan Si Luncai dengan labu-labunya, biarkan Imah dengan bebelannya. x)

8 comments:

iqbal said...

duit da belas belas ? nnt da ratus ratus belanja lah saye . hahaha

~ain said...

sabar imah.. sikit2 lama2 jadi bukit.. along pun dulu2 sikit je.. nak tunggu cash out, boleh berpuluh kai abesam tumbuh janggut.. along tak tumbuh janggut laa.. Abesam je..

Ikram said...

haa,
Alangkah seronoknya tidoq sampai tengah/hari .. *semuatuanganangan

Try la wat contest .. InsyaAllah

.imah. said...

iqbal,
zaman bile entah ratus ratus. kalau ratus ratus tu dari cash out nuffnang ni, awk ingatkan saya belanja awak laa. eskem 2posen okay? HAHAHA. :P

along,
kalau along tumbuh janggut tu memang dah cukup lamaaaa dah tu. lamaaaa betul. HAHA. :P

ikram,
seronok seronok. ehehehe. :P
insya-Allah akan buat nanti. :)

iqbal said...

askem ? ta nak ar -,-

.imah. said...

iqbal,
e'ele. demand kan?
taknak sudah, wekk! HAHA. :P

~ain said...

baru along perasan lagu ni best!!!! tang shahir AF tu gile punya mendayu.. naik bulu roma..

.imah. said...

along,
lambat laaa along ni. haha.
a'ah. shahir nyanyi shahduu gilaa. :)