Monday, October 25, 2010

Baling Selipar

Baling selipar tadi sangat penat okay? Dah lamaaa gilaa tak main baling selipar ni. Last sekali main masa sekolah rendah. Itu pun darjah 4 ke 5 macamtu. Dulu kalau main, kemain nak terror lagi. Sekejap je selipar tu dah tegak. Sekarang main tengok? Macam basikal rantai karat je. HAHA. xD

Balik sekolah ikut mak beli barang dapur kat Giant Equine. Alaa, yang baru bukak tu. Alaa, yang baru pergi hari Sabtu haritu tu. Haha, harini tak ramai. Aman damai je menyopping. I loikeeee. Haha. x)

Menggedik dalam fitting room Giant Equine, padahal bukan try ape ape pun. HAHA :P

Sekarang, tengah fikir nak pergi sekolah ke taknak esok ni? Kalau pergi, game macam best jugak laa. Kalau tak pergi, boleh ikut mak lagi menyopping and buat kerja kerja sikit sebelum bercuti. Aww, bercuti kataanyaaa. Ehh, nak pergi sekolah ke taknak ni? Kalau tak pergi esok, aku datang sehari jelaa minggu ni. Wooo, cayalah! Haha. x)

Separuh hati berharap agar diri ini terlajak tidur lagi esok. Separuh hati lagi kata baik pergi sekolah, boleh menggedik dengan kawan kawan ♥ yang nombor dua. Haha, Aidaa and Aliaa je yang faham ni. Kan wehh kan? Korang semua nombor dua lah. ;)

Tunggu jelaa esok weh, fikirkan kemudian~ xD

4 comments:

aida , said...

heh cakap no 3 -.- BOOO :pp

.imah. said...

aida,
hahaha. nak no 3 ke?
aku bg karang. haha. :P

Alia F said...

jyeah kembali ke tangga ke 2. greatt :D haha

.imah. said...

alia,
yehh. all of you is my 2nd priority. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

cehhhwahhhh, speaking tuuu. speakingg. HAHAHA. ;p