Monday, October 11, 2010

Parti Menengah Rendah!

Credits to Mail for the title. Ahha, kat FB penuh dengan status budak budak PMR je. Sebelum ni Penilaian Menengah Rendah, sekarang untuk yang dah habis 8 subjek biasa tu dah jadi Parti Menengah Rendah. HAHA, alangkah indahnyaaa. Ini muka bebas. :DD

Macam biasa laa periksa kan. Ada laa susah senangnya. Malas nak cakap laa pasal tu kan. Dah habis dah pun. Let by gone be by gone. Barang yang lama jangan dikenang, kalau dikenang meranalah diri. Ecehhhwahh, berfaslafah. Haha. Yang pasti, takde check jawapan untuk diri sendiri ya Imah. Nantikan kemunculan result sebenarnya sahaja bulan 12 ni. Jyeahh! Sekarang, jom lihat apa akan jadi lepas PMR ni.

Things to do after PMR :

Kemas kemas buku PMR semua dalam erti kasarnya buang daripada pandangan mata, masukkan dalam kotak. Nanti mak bagi kat orang. Kertas periksa 3 tahun ni kumpul dan jual dekat Uncle Lori "Paper lama, bateri lama". Ahha, sambil mengitar semula boleh menambah pendapatan. Tapi sebelum tu, HAHA. :P
Berparty. Hang out, hang out, makan, tidur, online, online dan online lagi. Ahha, just enjoy sikit sikit sampai bulan 12 nanti. Idok lee sampai ada party liar kan. HAHAHA. Setakat ada party macam parti hari jadi Aim yang tak berapa nak parti tu okay kot. Siap ade topeng muka bagai. Aku pun terasa macam nak menggedik jugak an. HAHA, xD
Bercuti! Ini part paling best kot. Even dekat Langkawi je pun. Tapi bila dah kumpul satu family mesti best. Duit pun dah kumpul kepuk kepuk dah nak pergi ni. Macam kepuk sangat je. Haha, tapi nak kena bahagi secara berhemat untuk tujuan lain. :DD
Try the best nak ada satu novel sendiri selain baca banyak novel. Very the best okay Imah? 100 muka surat pun dah okay. Chaiyok lah! Nanti bila pergi Rumah Terbuka PTS ada laa lagi orang yang nak bergambar bersama. Macam ni kan? Ecehh, macam femes sangat je minah ni ye dok? HAHA. Sila booo. Booo! :P
Ber'PS2'. Ahaha, maaf ya, saya baru nak batak main PS2. Am yang masyukk telah membeli PS2 konon untuk hari jadi Aim haritu. Wah wah wah, kemain lagi Aim. Hadiah hari jadi voguee the bass. HAHA. Takpelaa, aku tumpang sekaki. Tapi ni untuk hari minggu la kan. Hari lain nanti mak marah. Ekeke. Boleh laa teman MOK1 ni main PS2.
Belajar masak? Ekekeke. Gila kau goreng telur pun takut takut. Goreng ikan toksah cakap laa kan. Mak goreng ikan kat dapur tu pun aku dah pastikan jarak aku 100 meter daripada kuali. AHAHA. Hinaa betul. Oleh itu, dah bernawaitu nak belajar masak. Sikit jadi laa. Tapi jangan paksa ya! Nanti tak jalan. Haha, lama lama nanti boleh laa ada buku resipi macam mak ni ye dok? Ahaha, ape kejadah belum belajar dah berangan nak ada buku resipi. Silaa boo sekali lagi. Boooooooooo! xD
Merajinkan diri memandikan si Komot ni. Dah comot gilaa dah. Haha, sampai kat badan pun tak hilang lagi magic pen warna purple yang Aim conteng kat badan dia. Ahaha, gila tembel punya Aim. Ingat lagi dulu waktu kecik kecik dia tenyeh Vick kat badan kucing. Memang pembuli kucing betul Aim ni. Komot, siap sedia laa kauu untuk dimandikan. AHAHA. :P

Haaa, hamek kauu dah macam karangan SPM pulak panjang entri ni. Karangan SPM bergambar gitu. Haha, ada pulak SPM punya karangan siap bergambar? Ahh, belasah jelaa. Ini pembalasan dendam entry pendek pendek gambar google sebelum ni. Sekarang baru puas. Ketak ketak ketak bunyi menaip laju ni. Ohh, suka gila bunyinyaa. HAHA. xD

Komot menggantikan aku untuk kata hati itu. Yeah! :D

4 comments:

nashue said...

salam,dik..tahniah dah habis PMR...Semoga result ok & harumkan nama sekolah.Cewah,ayat nak bomm ^_^

.imah. said...

nashue,
salam. :)
time kasehh time kasehh.
yehh, ayat agak nk bom.
ehehehe. xD

naz said...

wacchhhah lets party hahaa

.imah. said...

naz,
yehhhh! hahaaa. :P