Sunday, October 24, 2010

Diulangi :P

Sekarang, dah pukul 4.12 pagi ye kawan-kawan. Diulangi, 4.12 pagi. Kenapa aku tak tidur lagi? Kenapa aku tak tidur lagi? Diulangi, kenapa aku tak tidur lagi? Err, perlu ke aku ulang ulang ni? Perlu ke? Diulangi, perlu ke? HAHA, okay stop it. :P

Hajat awal sebenarnya nak update blog petang tadi lepas balik dating dengan Aida. Lepas balik tu, mandi and sempat main UNO satu game je dengan Icah. Lepastu tertidur sampai pukul 11 tadi. Itu pun terbangun sebab ada orang missed call. Kalau tak, memang tengah mimpi lagi laa ni. Habislah esok, confirm bangun tengah hari. Mungkin jugak sampai ke petang. Erkk! :O

Pagi tadi, jalan pegi Mines dengan Aida. Tengok wayang ; Cuti-cuti Cinta, jalan jalan jalan and tebus kupon PizzaHut NIE haritu. Ingatkan nak buat je movie marathon tapi sayang, kadar ekonomi tidak mencukupi. Adehh, kesabaran amat diperlukan di sini. HAHA. :P

Cuti-cuti Cinta ♥


Lepak di Splash Park Mines untuk menghilangkan kesejukan akibat hampir dua jam dalam panggung yang menjadikan punggung sejuk tu. HAHA. :P

Balik tu, mak Aida ambil terus pergi Giant Equine yang baru bukak tu. Ohh, ramai kot. Jumpaa Shahida lagi tu. Kaki pun dah lenguh lenguh unta dah. Kenapa mesti unta? Biarkan, yang penting kesabaran amat diperlukan di sini semasa berjalan yeh. Haha. xD

Menggedik di Giant Equine. Ahha. x)

Sampai rumah pukul 5 petang ye kawan-kawan. Diulangi, 5 petang. Maaf, aku dah suka main ulang-ulang ayat ni. Haha, semalam confirm je cakap dengan Aida balik before pukul 2 lebih laa ape laa. At last balik pukul 5 jugak GEE. Kesabaran amat diperlukan di sini. HAHA, :P

Dan sekarang, masih di depan laptop Icah ni haa. Ape nak jadi? Pagi pagi buta macam ni tak gheti nak tido. Nasib baik hari Ahad. Tapi Ahad pun, kena bangun awal jugak kalau tak nanti dengar suara petir emak. Uishh, gundah gulana hati ini nak tidur. :O

Awal entri tadi kata pukul 4.12 AM. Sekarang dah pukul 4:48 AM dah. Wahh boleh tahan slow jugak update blog ek? HAHA. :P

PUBLISH POST pukul 4:48 AM? Woah! :O

2 comments:

einaz shah rizal thomas said...

haiy owner belog yang cute miut.
nice to see your blog.

:)

.imah. said...

einaz,
hyeee. thnx thnx :)