Saturday, November 13, 2010

I Don't Believeeeeeeeeeeeeee This!

Ehem ehem. Taip entri ni sambil dengar Perfect Two - Auburn. Seriously, lagu ni cute sangat.

Apa bendanye dalam beg kertas ni?

Bukak lah, apa lagi. Hmmm, tadaaaaaaa~ :DD

Awak, terimaaaaaaa kaseyyyyyyy sangat sangat sangat sampai lapan belas kali. Seriously, I don't believeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee this. Boleh pulak dapat bear yang sebesar dan segebu ini? Awak, seriously terimaaaaa kaseyyyyyyy sangat sangat sangat lagi sampai lapan puluh kali. Semakin meningkat setiap kali cakap terima kasey, okay. Dah faham concept ni ye? Haha. x)

Sudah lah, tak tau nak cakap apa lagi dah. Speechless. Eceh, blah laa luu. Hahaha. Awak, terimaaaaaa kaseyyyy sangat sangat sangat sampai lapan ratus kali. Concept yang berulang okay? Haha, sudah berhenti merepek. ;p

Awak, terimaaaaaa kaseyyy sangat sangat sangat lapan ribu kali ye. Hoi, tadi kata nak berhenti merepek. Haha, baiklah, saya berhenti sekarang. Tataaa~ ;)

I loveee youu~ :)

8 comments:

~ain said...

abis duit pok dio..

iqbal said...

susah bawak moto sambil pegang bear tu . elakkan melayang jea . haha . tapi pakai seatbelt so tak de ape . haha . your welcome awak 100000 kali ! :D

.imah. said...

along,
ahhaaa. ;p

awak,
naik moto pakai seatbelt ke? ahhahaha. ;p
i loveeeeeeee youuuu lapan belas kali~ ♥♥♥ ;p

Nanad. said...

hamboooooooooooiiiiiiiiihhhhh. ini boleh mendatangkan kejelesan.

encik alif, sy nak yg lagi besaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa punye. HAHAHA punye la taknak kalah.

.imah. said...

kak nad,
hahahahaha. x)

iqbal said...

ahh, kau dah ade kat umah satu cukup la . hahaha

Mimi ! said...

ehemm..terima kaseyyyy pada cik abang la tuu??:P

.imah. said...

mimi,
awww. awwww. :)
hahaha. ;p