Thursday, November 25, 2010

Movie Marathon

Movie marathon hari ni sangat sangat sangat sangat saya suka. Eheee. Tapi tak beghape marathon sangat kot. 2 movie sekaligus. First time buat ni. Ahaha. Nasib baik gerak pagi. Kalau tak memang tak sempat nak tengok 2 movie ni kat MidValley. Yeh, kalau tak gerak Mines je. Tapi movie ni takde kat Mines harini. -.-

Tapi (berapa banyak tapi laa, hahaha) okay jugak laa Mid Valley pun. Terpusing pusing cari surau je. Haha, tu laa besauu sangat. Saya ni oghang kampung je, mana biasa mall besauu besauu ni. Haha. Nasib baik ada 'abang' tu (dia marah saya panggil adik, hehe) jaga saya. Teghime kasehh 'abang'! :PP

NGANGKUNG

Okay laa. Macam cerita komedi seram yang lain. Cuma aku tak boleh blah tengok hantu model betina dia tu. HAHAHA, macam ke hape tembel nya. Rasa nak hantuk kepala dia bertubi-tubi kat perigi tu. Last sekali, boleh pulak bercinta dengan hantu jantan bawah meja tu. Aduhai, sengal sengal. xD

RAPUNZEL : A TANGLED TALE

Rapunzel ni serius best. Ingatkan nak tengok 3D, tapi sebab nak buat movie marathon tak jadi laa tengok 3D. Kalau 3D tambah Ngangkung tu sekali, boleh tahan kopaknye nanti. Haha. Tapi tak kisah laa. Movie ni serius best. Suka gilaa dekat Pascal si menatang hijau tu. COMEL! Haha. Ada lawak, suspense, romantik sikit sikit. Ish, memang best la. Baik pergi tengok. Hehee. Tak pasal-pasal promosi pulak. HAHA. ;p

Tapi kalau takde orang yang nak teman mesti tak buat movie marathon ni. Teghimee kasehh sebab teman ye, 'abang'. Hahaha. Saya suka harini! Walaupun terpaksa segan naik kereta orang, dan juga letih menunggu train dengan bas yang macam segan segan je nak cepat. Tak tahu ke mereka bahawa aku nak balik cepat! HAHA, sampai rumah pukul 6.30 kot. Dah gelap gila, mana tak cuak. Saya kan budak tingkatan tiga hingusan. *Srot sret sambil sedut hingus.* Ewww, macam cilaka tak senonohnya. Sila pukul guna kuali Rapunzel beramai-ramai! HAHA. ;p

Dan macam begik ubi keladi je satu gambar pun tak ambil masa kat sana. Aku pun tak tau kenapa boleh jadi macam tu. Hahaha, buang jelaa handphone pinjaman bercagar cyber-shot tu kalau camtu. Ye dak? Maaplaa takde gambar ye. Haih, begik begik. Tapi takpe, tetap best. Eheeee. xD

Saya sangat (800 kali) suka harini. :)

9 comments:

AmyZana said...

alah..nak jgk tengok...tp tadak spe na bwk... :(

.imah. said...

amyzana,
ajak laa parents ke.
ehehehe. :)

CkDs AhRa said...

g dating ek??

.imah. said...

kak ct,
ahha. ;p

SailorJupiter said...

imah mendahului segala-galanye~ Hak3.
MAK!!! Nak tengok!!!*bajet budak kecik cikit

Nanad. said...

eleh, tau naik kereta sape. *wink wink*

.imah. said...

adila,
mendahului apekah? xD

kak nad,
uhuksss uhukss. HAHA. ;p

~ain said...

imah.. ngangkung best ke?

.imah. said...

along,
boleh laa tahan. lawak jugak.
alaa, mcm cerita jgn pndg belakang congkak jugak laa sikit.