Tuesday, December 14, 2010

Air Liuq. HAHA ;p

Setelah meleleh air liuq melihat ini, akhirnyaaaa mak bagi chance berhutang dengan beliau untuk ini. HAHA. But, order yang black one punya. Bukan yang red ni. OMG, aku memang nak yang black one tu. Tapi ingatkan dah sold out. Tak sangka pulak ada. Huuu, suke tak terkata youuu. Haha. ♥ :DD

Dan selepas meleleh air liuq dengan benda atas ni, saje jalan kat Youtube. And tiba tiba rasa macam nak tengok mini drama Wall's Cornetto tu je. Malangnya, selepas menontonnya air liuq meleleh lagi. Ohh, saya nak Wall's Cornetto Royale Strawberry Kisses! :)

Dan petang tadi, akhirnyaaaaaaaa ada jugak orang yang baik hati belanja ini. Tapi bukan belanja actually. Ini ialah misi "I DARE YOU!" untuk beliau. HAHA, awak, tahniah kerana berjaya melaksanakan misi awak dengan jayanya. Terima kasih juga. ♥ :)

Haaa, sekarang tunggu duit masuk sikit lagi untuk selesaikan sikit lagi misi mengesat semula air liuq yang meleleh semenjak 2 hari ini. Haha, cuba korang bayangkan? Yucks, geli kan, so takpayah laa bayangkan, peghabih boreh jo. HAHA. xD

Air liuq, pleaseee jangan meleleh lagi. Aku dah geli ni. HAHAHAHA, hawau je statement. Harap korang tak geli nak singgah blog ni lagi. Haha. xD

Air liuq dalam proses nak berhenti meleleh. HAHAHA. :P

4 comments:

Ikram said...

haa ,
Misi DARE memang best ..

m!da BucHuxX said...

kesianyer . .sampai meleleh2 air liur . .naseb baek tak banjir.:)

lysa's lyfe :) said...

eh eh u
bagi link website purse and beg tuh
;D

.imah. said...

ikram,
yeh. DARE mmg best. smpai kena tukar profile picture FB. HAHA. xD

mida,
hahaha. tu laa pasal. kalau banjir...
yucks, gelinye banjir air liuq.
HAHAHA. xD

lysa's lyfe,
purse : http://tote-boutique.blogspot.xom
bag : http://chantekdress.blogspot.com