Monday, December 13, 2010

Bila Bosan Pepagi Buta...


Mulalah berblogwalking sini sana. Dah habis baca semua update blog yang difollow dah tak tau nak jalan di mana lagi. Mulalah gatal tangan klik sini klik sana tau tau dah sampai kat online shop. Shawls, dresses, tops, bags, wallets, blablablabla~

Lepastu mulalah gatal hati rasa macam nak beli je semua. Hahaha. Macam bapak kau tokey balak pulak nak beli semua? Cukup lah dengan menjamu mata sambil air liuq meleleh sikit. HAHA, cilaka punya tak senonoh. xD

Tengah berkira kira je nak beli wallet comel ni. Along, disebabkan Along yang memperkenalkan Imah kepada wallet ni, takde rasa nak belanja ke? HAHAHA. :O
Macam tersuka pulak tengok baju puff puff ni. Dah macam currypuff dah. HAHAHA. Takde kena mengena pun oi. xD
OMG! Seriously, aku menggila tengok bagpack ni. Cool gilaaaa kot. Red one tu dah reserved, yang brown ni pulak available. Pergh, mana duit mana duit? Nak order sekarang boleh? Mak, nak RM50? Pleaseeeeeeeeeee. :O

Kalau lah duit sendiri ada lagi sekarang ni, terus je aku click order form tu okay? Tapi itu kalau je. Sebab sekarang mana ada duit dah. Aisehmen, bila bapak aku nak jadi tokey balak ni? HAHAHA, kepala hotak aku kan? xD

Meleleh lagi air liuq tengok bagpack tuu. HAHA. :O

6 comments:

~ain said...

imah.. bukan along yg memperkenalkan link itu kpd imah. imah yang pepandai klik kan?

.imah. said...

along,
tapi imah klik drpd blog along,
jadi, apa lagi. mari belanja saya wallet drpd tote boutique! HAHAHA. ;p

Farehaa :D said...

seriouslyyy , yg brown bagpack tue cunnn gilaaa .hahaha :D

.imah. said...

farehaa,
yeh. itu yg membuatkan air liur meleleh je ni. HAHA. xD

Farehaa :D said...

xbaek bzir air liur . bek telan blik . cewahh . hahha :D

feel free to follow mine yeah :)

.imah. said...

farehaa,
erkk, tak lalu kot nk telan balik.
HAHAHAHA, xD