Saturday, December 11, 2010

I DARE YOU!

I DARE YOU! : Application Facebook yang menjadi kegilaan sekarang ni. Hahaa, application ni jugak yang buat aku tersengih macam kerang busuk dan tergelak macam pontianak busuk depan monitor Samsung ni. Teramat sengal. Ini lah koleksi orang orang yang dare! HAHAHAHA. xD

Ini yang first sekali aku dapat. HAHA, senang kacang je. :P

Yang ini paling tragis sekali laa. Tak pasal pasal profile picture transform jadi lain gila 100%. Hahaha, tapi cukup dare kan aku? Ciss, xD

Lepas aku yang kena, mamat ni pulak yang kena. Hamek kau, profile picture dia gambar aku. Haha, gile betul! xD


Antara Alia dengan Aida. Dua dua kena tukar status. Tapi yang Alia punya takde heran sangat. Aida punya memang heran. Aku gelak macam nak bapos tengok status dia tu. HAHAHA. xD

Ini paling best. Awak, saya tunggu aiskrim Cornetto strawberry tau! Dua okay? Jangan pandai pandai nak tukar deal. HAHAHA. Sangat kejam. xD

Yang ketiga terkena dengan aku. Yeh, I know I'm so cute. Gahh, gile peghasan. Hentikan. Hahaha. Btw, dia pun terkejut tengok profile picture aku yang daring tu. xD

Tengok apa sudah jadi dengan profile aku? Gambar Cik Kak tu yang jadi profile picture. Tapi takpelah, yang penting I'm daring okay? Hahaha, benda merepek macam ni boleh laa kau dare. :P

Don't try this at home if you are not daring enough. HAHA, ;p

3 comments:

aNnE said...

i dare u..haha main ni memg bes..:)

Alia F said...

aww like likee likeeee haha

.imah. said...

anne,
yeh, memang best.
but sometimes gile. HAHA. xD

alia,
"saya mental! yeah!"
hahahaha. memang aku like lah!
tapi serius kau caya sgt suh aida buat status tu. HAHAHA. xD