Thursday, December 30, 2010

Penderaan Kaki

Terpaksa menghadapi penderaan kaki apabila jauh berjalan di shopping complex. Haha. Kelmarin ke Sg. Wang Plaza dengan Icah and Nurul, sepupu yang baru lepas habis SPM datang ke sini mencari kerja dan dah dapat dah pun. Nurul, lepasni kau jangan lupa belanja aku McD. Haha, xD
Best, banyak gilaa baju yang ada kat online shopping tu haa tapi lagi murah and puas hati dapat tengok sendiri. Tapi masalahnya sungguh penat gila. Haha, dasar bukan pen-shopping sejati betul. Baru Sg. Wang je kan? Belum lagi dari Sg. Wang ke Times Square ke Pavillion ke KLCC kan? Haha, kalau macam tu habis laa hilang keupayaan kaki aku. Adeh. Over sebenarnya. HAHA. ;p

Semalam pulak 'dating' dengan Aida. Ber-movie dan berjalan. Yeah, penat kaki kelmarin baru hilang sikit dah tambah penat kaki harini. Tapi takpe, cukup berbaloi. Kan Aida kan? Berbaloi jugak tak sedar TGV Mines dah ada 3D. Kalau tak, baposlaa aku kena belanja kau Gulliver's Travels 3D kan? Haha, I love you too! :)
Oh yea, naik cruise dari Mines ke KTM Serdang tu. First time tu. Haha, saje je nak try. Best jugak. Eksklusif tuu, walaupun RM2 je sebab memang pakcik tu bawak kitorang berdua je kan? Haha. Terbaek la pakcik. xD
Selepas penat berjalan dua hari lepas, harini agak penat menahan senggugut and menolong mak bermain masak-masak. Haha, ada photoshoot untuk buku resipi baru mak. Semoga mak kuat lagi sampai hari ketiga nanti. Tolong bagitau apa yang perlu ditolong ya. Kalau mak tak bagitau, Imah tak gheti laa. Hehe. xD

Btw, esok cuti umum kan? Semua pasal skuad bola sepak Malaysia menang Piala Suzuki AFF 2010. Congratulations and thank you sebab you all laa Malaysia cuti umum esok. Haha. Tapi cuti umum pun macam tak guna je untuk budak budak sekolah yang sememangnya cuti dan akan menamatkan zaman cuti kami dalam masa 3 hari lagi. OMG, saya tak sedia! Hmm. :(

Tinggal 1 hari je tahun 2010 ni. Hmmm, how scared! -.-

2 comments:

aida said...

ahha tu lah pasal! melepas aku nak suruh kau support tengok 3D. cett, haha ;p

.imah. said...

aida,
sudah lah kau! lain kali belanja aku pulak heh? 3D tau! haha. ;p