Thursday, December 16, 2010

Satu Dua Tiga EMPAT

Semalam punya cerita actually, tapi tak kisah la. Haha. Well, dah dapat dah salah satu benda yang duk buat air liuq aku meleleh haritu. Haha, statement geli. Okay, cool kot. Tapi bila try letak buku kan, bende ni jadi berat. Kenapa eh? HAHAHA. ;p

Macam mana nak menggalas semua buku Form4 nanti? Dah macam tak biasa pulak duk usung beg berat berat ni. Yeah, terlalu lama berbulan madu lepas PMR. Pegi sekolah bawak beg macam tak bawak je. Isi kunci rumah je kot? Haha, sekarang, nah rasakan bahangnya untuk mengusung beg yang akan penuh dengan buku teks Form4 ni. Oh, tidak! :O

Cakap pasal bulan madu, semalam jugak mencendol dengan Aida. Haha, ade kena mengena ke dengan bulan madu? Cis, bedebah. Haha. Balik tu hujan okay? Aida, kau memang sueh. Asal keluar ngan kau je hujan. Apsal ha? Tak pasal pasal aku stuck rumah kau. Hahaha. ;p

Tapi best jugak laa, main block block ni. Tarik sini tarik sana, DUSH jatuh aku buat. Haha, aku menang sebab jatuhkan okay? Ah, ikut suka aku lah. Haha, pastu duk kacau Aida makan rojak. Yeh, memang best. Macam gile~ HAHA. ;p

But, boleh ke rasa macam ni lagi lepas lepas ni? Hmm, dah sudah. Nak sentap pulak dah. Haha, situation akan berubah nanti. OMG, I will miss it of course. :(

Dah, bahagian sentap tak mau type panjang panjang okay? Nanti air mata pulak meleleh. Hee, kita doakan apa yang terbaik. Cehwahh, skema sikit. And now, kita bagi air hidung pulak meleleh sebab cuak tunggu 23rd December ni okay? Melampau pulak cuak sampai air hidung meleleh, HAHA, takpe, biarkan takdir menentukannya. Cehwahh, skema lagi. Haha. Sudah lah tu! ;p

Tingkatan Empat? Hmm.

5 comments:

aida said...

imah kau mesti rindu aku punyalah! kan kan? haha ;p

Alia F said...

imah imah, aku terasa mcm nak shopping bag online pulak dahh. haha kau selalu 'membeli-belah' dkt manaaa ? :D

.imah. said...

aida,
ah blah. peghasan laa tu. cis.
HAHAHA, kau jgn smpai ak tulis kat status apa jadi kat kau nnti. HAHA. ;p

alia,
hahaa. silakan silakan.
http://chantekdress.blogspot.com
http://www.bezahra.com
itu yg aku nmpk mcm cool cool sikit laa. dh penat nk carik. haha. kau tgk jelaa link link kat bloglist diorg. :)

aida said...

haha diam lah kau ;p

.imah. said...

aida,
ahh kau laa diam. haha. ;p