Friday, December 17, 2010

Shopping Online

Selepas entri dok meleleh air liuq ni, ada jugak yang tanya mana aku tengok semua benda yang dok melelehkan air liuq aku tu. So, tiba tiba rasa macam nak share share je kat sini. Sharing is caring kan? Lagipun, blog shopping online ni memang best kot untuk di-share-kan. Ini yang selalu aku ushaa. :)

Chantek Dress ni blog shopping yang jual beg yang aku beli tu. Haha, berbelitnyaa ayat. Chantek Dress ada blog lain jugak kot. Untuk shawls, dresses and pre-loved items. Tapi memang nice laa semua. Untuk dresses dengan shawls, kat sini la aku selalu ushaa. :)

Tote Boutique ni pulak ada handmade wallet, diaper beg, blablabla. Tapi seriously sangat cute okay? Berminat gilaa aku tengok items dia. Dah bercita-cita nak beli sesuatu di sini. Tapi, kumpul duit dulu laa. Hehee. :)


Bezahra House of Bags ni ada bags laa. Handbags, bagpacks, blablablaa. Bags dia pun cool cool jugak. Suka lah. Tapi suka jelaa, takleh nak buat ape lagi lepas suka tu. HAHA, ;p

Yang lain lain tu pandai pandai laa korang blogwalking blog online shopping ni. Kalau dekat blog yang aku share ni still ada bloglist untuk blog online yang lain. So, pandai pandai lah. Hehe. Ini pun tak pasal pasal je jadi promoter tak berbayar. Haha, tak kisah lah. Dah takde bende nak dihapdet, tapi tangan gatal nak taip laju laju. Ini lah jadinya. x)

Btw, macam berminat je nak tahu apa yang korang rasa pasal online shopping ni. Dah cuba tanya kat Youthsays, tapi macam tak dapat sambutan. Elehh, kau bukan femes pun nak dapat sambutan. Haha, tak kisah lah tu. Jadi, apakah pandangan kalian tentang online shopping? Haha, ayat skema. Sekian, teghimee kaseyy. :P

Selamat bershopping online. Hehe. :)

3 comments:

• Alya • said...

kak imahhh~ terima kasihh bagi link2 tu :) semua alya dh tekan~

shopping on9 bess! brg dia mcm limited edition sket. haha :P

CkDs AhRa said...

shopping on9 mmg best..nak plak tgh byk duit nie..hahahha...rasa seme kedai on9 nak bukak n nak beli......hahahha

.imah. said...

alya,
sama kasehh. ehehehe. :)
limited? yea, memang memang!

kak ct,
eleeeehhh, tau laa masyukk kan?
hahaha. ;p