Wednesday, December 15, 2010

UPDATE CONTEST Si Kucing-Kucing (3)

Semua macam tertunggu tunggu update ini. *cehh, yelah tu. hahaha* Okay, bukan semua. Cuma saya je yang tertunggu tunggu nak post UPDATE terakhir ini. UPDATE terakhir? Takde UPDATE lagi? Tapi kenapa? Kenapa? :O

Sebab saya dah jumpa pemenang untuk contest kali ni. Susah jugak nak cari pemenang. Walaupun sepuluh peserta sahaja, tapi macam dah cukup banyak untuk juri tak profesional macam saya ni. Hee. Terima kasih lagi sekali sebab joined contest tak seberapa ni. Jangan lupa kirim salam saya pada semua kucing anda *bagi yang ada kucing*. Haha, apa ade kena mengena ke? ;p

Banyak membebel kerja tak jalan. Jadi, teruskan dengan kerja saya nak bagitahu pemenang CONTEST Si Kucing-Kucing yang akan mendapat sebuah novel Sepupu Lego yang ada cerita macam-macam pasal kucing. Ini ucapan tahniah daripada Komot. :)

TAHNIAH AROL DSHW! :DD

Ini preview hadiah anda. Nak dapat yang betul, sila emailkan nama dan alamat surat menyurat anda ke hafizahtulnaimah@gmail.com.
Kepada yang lain, terima kasih lagi sekali sebab joined contest ni. Ya, saya memang suka cakap terima kasih banyak banyak kali kalau menghargai sesuatu itu dengan sangat. Eheee. Terima kasih. Tengok tu. Haha. ^^

Sekian, teghimeee kaseyyy! :)

7 comments:

meowwmania said...

lahhh...ketinggalan nih huhuu

btw, tahniah kpd pemenang :)

AROL DSHW said...

alhamdulillah.
yeayyy, arol menang! :)
terima kasih, imah.
nanti arol emailkan alamat.

Lulu caldina said...

alaaa..ketinggalan..
Penyakit menunda-nunda telah menjakitiku..
huhu

AROL DSHW said...

terima kasih, kak meowwmania! :)

imah, arol sudah emailkan alamat!
kalau tak terima email arol, sila inform kat shoutbox/komen di blog arol yeah!

.imah. said...

meowwmania,
hehehe. lain kali kalau ada contest lagi boleh join. :)

arol,
tahniah tahniah! :)

Lulu caldina,
takpe. nanti kalau ada contest bole cuba lagi, hee. :)

Qaisara Idrus said...

apa hadiah tu ?

.imah. said...

qaisara idrus,
novel Sepupu Lego. :)