Saturday, January 29, 2011

Cuti Datang Lagi!

Haaa, akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaa! Cuti sekolah yang sangat didambakan akhirnya dimiliki! Yeahh! Hahaha, walaupun sembilan hari je, saya sangat bersemangat! YEAH! Semangat itu penting. Kalau cuti jelaa kau bersemangat weh, kalau sekolah takde maknenyeee semangat kau tuu. HAHA. :P

Jadi ini dia yang harus dilangsaikan untuk sembilan hari ni. Tak banyak sangat pun dan dah siap semua dah pun kecuali Add Math. HAHA, sangat terasa seperti terlebih cergas pulak. Baju sekolah dan siap basuh, kasut sekolah pun dah siap basuh ngan kapur babeeee. Cergas tak cergas tak? Ini dinamakan semangat nak cuti dan tidur. HAHA. Iye? Teruk betul. ;p
Btw, yang Diari Mat Despatch tu bukan homework ye. Nak baca ni daripada haritu lagi. Tak sempat sempat kan. So, mari kita gunakan masa yang ada ni untuk membacanyaa punn. Insan yang cemerlang, akal dan hati yang tenang, jiwa yang mantap harus membaca selalu. Haha, membaca novel kau rajin, membaca buku teks sekolah yang tebal tebal tu takde pulak hingin kau ni kan? Iye? Teruk betul. HAHA. ;p

Cuti ni, rasa rasa macam taknak ikut mak balik kampung tiga hari. Tapi tak tau lagi laa, tengok dulu laaa. Lepastu nak berkeliaran sikit sikit, yelah kan homework dah siap. Haha, iye? Teruk betul. :P
Add Math, sebelum esok kau akan aku settle kan! Siap sedia lah! Itu pun kalau aku gheti jawab lah. HAHAHA. :D

6 comments:

ePooL said...

imahhh , boleh recommend ta bookstore yg aku boleh cari novel tu ? :D
tp yg dkat jelah , ad ? ^ ^

.imah. said...

epool,
laaa, novel novel ni skrg kau dh bole carik kt mines kot. Gramedia tu ade. Mines kan dah maju skrg. hahaha, tu yg paling dkt kot. takpun kat MPH ke, Popular ke. :D

aik? dah minat jadi mat novel ke? :P

Lyssa Dollixious said...

ohh .dak form 4 ekk .? blaja rajin2! heheXD

.imah. said...

lyssa,
yup, form 4. insya-Allah. :D

iqbal said...

pentiru ayat orang ! haha xD

.imah. said...

iqbal,
iye? teruk betul. :P
ngok, die laa dok ulang ulang ayat tu time org taip entri ni. tgk dh terpengaruh, cibet betul. HAHAHA. ;p