Sunday, January 16, 2011

Don't Cry Your Heart Out

Girl don't you cry your heart out.
Terdengar lagu ni tadi dekat wall Facebook entah siapa siapa entah. Haha, macam best. Boleh laa buat jadi tajuk entri walaupun takde kena mengena pun. HAHAHA. ;p
Hari yang indah ni. Berjalan dalam hujan dengan penuh romantik. Haha, dah sampai dos gedik. Dah sampai dah, dah sampai dah. Sabar jelaa mata membaca ye? ;p
Pergi Mines, tengok Khurafat. Not bad, boleh tahan jugak ceghite ni menterkejut-kejutkan aku. Nak bapos gila tengok dia pi dukung mayat tu an. HAHA, duduk tempat mahal. Besar punye. Terima kasih, awak. :)
Bila dah balik tu, relax jap, buka Facebook. Along tag post. Hahaha, terus sedikit terkembang kembang. Nah, cuba tengok kat sini. Mana tak kembang aku? Imah, minta tolong kawal kekembangan pada yang dah sedia kembang tu. HAHA. :P

Bila maghrib, dah mengantuk. Nates punya kerja laa ni. Tertidur kejap waktu maghrib. Haha. Harini, harapan aku nak mengantuk awal supaya dapat tidur awal yang mencukupi. Tapi bila dah tidur maghrib tadi, rasa macam harapan tinggal harapan jelaa kot. Adehh. -.-
Esok sekolah balik. AH, baru minggu ketiga. -.-"

6 comments:

AmyZana said...

rase mcm lame je... =0=

.imah. said...

amyzana,
rasa macam 3 bulan sekolah. haha. over betul. xD

~ain said...

eleh... eleh... ini entri mem budget...

.imah. said...

along,
lalalalala. ape ape?
tak dpt baca ape along taip tu.
HAHAHAHA. ;p

Mimi ! said...

haha. lucu lahh.
Hmm, terima kasih, awak or...
terima kasih, BF? heheh

.imah. said...

mimi,
aik? dah jadi budak sabah jugak ke cakap lucu? hahahahaha. xD
terima kaseh, awak la. ish die ni. :P