Thursday, January 27, 2011

Kucing-Kucingan

Agak lama menyepi, blog sunyi tidak berbunyi. Memang laa tak berbunyi, aku bukan jenis yang suka serabutkan blog dengan lagu. Dapat pulak yg takleh pause tu kan. Memang, UMPHH laa dengar lagu double, dekat Ares and dekat blog entah sesapa entah. Kadang-kadang bila blogwalking tu, terdengar pulak lagu double. Memang terus tutup blog tu. HAHA. x)

Eh, ape panjang pulak berceghita pasal lagu dekat blog ni? Jauh betul menyimpang dari title entri tu. Cacat retarded betul. Haha. Okay, kembali ke jalan yang benar, jalan yang lurus, jalan yang diredhai Allah. Dah mula dah. :P

Tiba-tiba rasa macam banyak jugaklah gambar kucing yang cacat retarded yang aku ada. Koleksi gambar kucing sendiri dengan kucing di rumah Puan Ainon yang kitorang pergi haritu. I mean cacat retarded pada cara tidur diekor. Haha. Macam-macam ragam kucing ni semua. Sebab tu laa aku sayang. Muah muah untuk awak, incik dan cik kucing sekalian! Haha, dasar retarded. xD
Tapi dalam banyak banyak seperti di atas ini. Ada satu yang paling tak boleh blah. Nak tengok? Nak tengok? Betul ni nak tengok ye? Jangan menyesal. Serius ni, jangan menyesal! HAHA, dramatik tak cara aku taip ni? Nah, :P
EH! Alamak, bukan! Ape lah boleh salah upload pulak. HAHAHA. Mentang mentang Fasha Sandha tengah hot sekarang sebab baru clash dengan Jejai tu kan. Siap keluar muka depan paper tuu. Penting sungguh untuk negara laa tu. Tak tau laa pulak aku kalau kucing tidur dengan dia tu boleh blah ke tidak. HAHAHA. Tapi gambar di bawah ini sebenarnya yang aku maksudkan tak boleh blah tu. Jangan salah paham ye. :P
Mungkin dia rasa dirinya sudah tidak berguna lagi kepada masyarakat. "Biarlah aku tidur sebagai SAMPAH masyarakat di sini, di dalam TONG SAMPAH!" katanya. Kucing di rumah Puan Ainon yang tidak sempat kenal nama, awak sangat comel kerana tidur di tong sampah! HAHAHA. xD
Siapa lagi yang suka kucing? Angkat kucing tangan! :D

5 comments:

Mimi ! said...

wahaha, lucu gila yang sampah masyarakat tuu. dah la kiuttt! comel2 kucing imah. tapi saya takut kucing. kucing datang dekat terus sepak. eh, tak. tak baik. lari je. hehe fasha sandar seksi bangatt.

Mimi ! said...

ehh, puan ainon? mcm pnah dgr~

meowwmania said...

saya! saya! *sambil angkat tangan

hahahah...terhibur pepagi tgk kucing-kucingan yg super comel ituh :)

~ain said...

imah.. apesal masukkan gambar pasha sendat tu. tolong aaaa jangan kotorkan blog anda.. ahahhahaa

.imah. said...

mimi,
ehehehe. main laa dgn kucing, best! betul ni, tak tipu. hahaha. :P
Puan Ainon tu tuan punye PTS tu. Hehe. banyak gmbr kucing kucing dia yg tidur pelik pelik tu. x)

meowmaniaa,
yeh, kucing mmg makhluk Allah yang boleh menghiburkan hati. kan kan kan? hehehe. :D

along,
HAHAHA. saje bikin gempak. :P