Tuesday, January 18, 2011

Mimi :)

Terharu gila aku ni. Terharu you know? Sepanjang dekat 5 tahun jadi blogger ni belum pernah ada orang bagi statement aku ni favourite blogger orang. First time bak kata omputeh! HAHA. :D

Nah, cuba tengok blog Mimi ni. Baca kat STATUS tu. Wuhuu, terharu Imah ni, terharu tau. HAHA. Blog Mimi ni memang penuh dengan K-Pop. Siapa siapa yang gila dengan K-Pop yang hensem hensem comel comel tu memang sesuai lah tu masuk blog ni. Klik LINK ni! :)
Haa, baru aku ingat. Ada satu lagi yang buat aku terharu daripada Mimi ni. Pernah screen shot ni haa. Tengok kat shoutbox tu. Yeah Mimi, terharu ni. HAHA. :)
Mimi kawan sekolah Shahida dahulu yang juga kawan kelas aku sekarang. Haha, macam kecik je dunia ni kan? Alih alih orang ni kenal dengan orang tu, kenal dengan orang ni. Bak kata Bahruddin Bekri, Dunia Ini Sederhana Kecil. Tak terlalu besar dan tak terlalu kecil untuk manusia kenal antara satu sama lain. Ececehh, berfaslafah pulak aku ni. Salah taip laa, bukan faslafah, tapi falsafah. Tak, aku memang sengaja nak jadikan dia berfaslafah. HAHA. :P
Mimi, teghimeee kaseyyyy! Hahaa. :)

4 comments:

~ain said...

imah semakan dalam talian untuk SBP dah ada dah..

sila ke link ini:
http://apps.moe.gov.my/sbpt4/semakan_sbpt4_2011/index.cfm

.imah. said...

along,
dah tgk dh pun! hahaha. :DD

Mimi ! said...

Adehh, ada lagi yang shoutbox tu ye? hehe. Ape terima kasih nyee? Saya yang patut 'teghime kaseyy'. haha.

.imah. said...

mimi,
hahaha. takpelaa. samaa samaa teghime kaseyyy. xD