Friday, January 14, 2011

Sikit Lagi Bahh

Masih ingat akan entri meleleh air liuq di sini dan di sini? Hahaha, dan kau orang tahu apa yang terjadi? Aku sudah dapat salah satu bah. Akhirnya, dapat jugak aku. HAHAHA. Along, sila menjeles. :P
Dapat ni haa. Small wallet yang comel, name card tuan butik wallet kedaung dan juga RM1. Apa motif RM1 tu kureng pasti. Hahaha, takpelaa. Boleh juga guna buat beli roti hotdog di kantin tu. xD
Cantik jugak lah benda ni. Tapi besar sikit kot. Ah, belasah laa. Janji comel. And aku suka corak corak tu. Awwww. Along, nah sila tengok dan jangan jeles. HAHA. :D
Kalau rasa kau orang berminat dengan wallet comel pilih fabric sendiri ni, boleh laa pi tengok tengok kat Tote-Boutique. Banyak yang cantik cantik comel comel. :DD

Perasan tak bah, dah ada sikit sikit pulak aku taip sleng Sabah. Ah, ni penangan budak Sabah bernama panjang laa ni. Nurfitri Wahdatul Amani Ain binti Adam, nanti kau ajar aku cakap Sabah lagi bah. Aku suka dengar kau cakap. Nda tau kenapa. HAHAHA. Jadi tak? Jadi tak? :P

"Dah, kau jangan shopping online lagi, penat aku nak menunggu PosLaju." HAHA, amaran mak. Tu laa, beli masa sekolah, PosLaju datang pagi. Siapa yang mau ambil barangnya bah. Okay mak. I'll try my best untuk tidak menyopping online lagi. HAHA, TRY okay? xD
Sikit je lagi nak dapat semua barang yang agak melelehkan air liuq tu. Hampir ke situ bahh. HAHAHA. :D

4 comments:

Mimi ! said...

haha, sma lah kita dua ek? suka online shopping. :

.imah. said...

mimi,
hahaha. yeke? same ek?
sepp laa sepp! HAHAHA. :DD

~ain said...

imah... wek! wek! lopek aaa wallet tu. hahahhaha

.imah. said...

along,
eleh, kedengki. hahaha. ;p