Friday, February 4, 2011

Nerdy? :O

Fitri, biar betul kau ni bah? Betul sungguh ka aku nampak nerd di sekolah? Apa betul kau nda percaya kalau lihat gambar aku bila keluar? HAHAHA, apa kena aku speaking Sabah di sini bah? :P
First impression budak made in Sabah yang sebelah aku ni masa jumpa aku kat sekolah, dia kata aku nampak nerd. Kau biar betul bah. HAHA, dia siap tak percaya aku keluar pakai baju yang biasa biasa ni. Katanya lain daripada aku kat sekolah. Kat sekolah aku nampak nerd. WHAT?!

Nah laa, korang tengok laa betul betul. Nerd ke aku? Nerd ke? Nerd keeeeee? Lain sangat ke ni? Lain sangat ke ni? Tidaaaaakkkk! Tidaaaaaaakkkkk! HAHAHA.
EH, kejap. Tu bukan speck aku. Tu speck Amilia. Pergh, super power gila speck dia. 400 babee, 400! Tu kerut dahi aku try tu. And sebab tu jugak muka nampak nerd gila. HAHA. Ni haa, baru betul muka aku dekat sekolah dengan Fariza, cikgu tuisyen dengan Husna yang positif. HAHA. xD
Kenapa aku tak rasa aku nerd pun? Jawab kan jawab kan? HAHA. ;p

3 comments:

Mimi ! said...

Imah comeyy <3

iqbal said...

kan dah cakap tadi . haha xD

.imah. said...

mimi,
auwwwww. <3 haha. :)

iqbal,
ckp ape nye tadi? saya blur ni, blur. HAHA. ;p