Thursday, February 3, 2011

Setengah Dekad

Woah, macam tak percaya dah cukup cukup setengah dekat aku berblog ni. Bahasa paling mudah, lima tahun laa. SELAMAT HAGHI JADI YANG KE-5 BABY BLOG KESAYANGAN! :DD
5 tahun berblog, follower baru ada 293 sahaja. Nampak sangat lah tak hebat macam blogger blogger hebat yang lain yang kumpul berghibu-ghibu follower dalam masa 5 minggu ke 5 bulan ke kan kan kan? Macam Ben Ashaari ke, Fatin Liyana ke dan ramai lagi lah kan. Tapi cukup bersyukur dah. Teghime kasey follower yang dikasihi sekalian. Jasamu ku kenang. Kenang daku dalam doamu. EH? EH? Haha, :D

Daripada cerita cerita sekolah rendah tahap 2, masuk sekolah menengah, dari menengah rendah sampai menegah atas sekarang ni. Daripada entri macam bangang gila punya childish sampai dah okay sikit walaupun ada jugak childish tu kan? AHAHA. Jauh betul perjalanan blog ni ya. :D

Agak agak sampai bila aku nak biarkan blog ni? Jawapan aku? Sampai bila bila yang aku termampu. Yeah, blog sebenarnya paling best antara semua laman SOsial yang lain. Haha, entah lah. Blogger tegar betul, bak kata omputeh drug addict. HOI, bukan lah! BLOG ADDICT! Heee. :)
Terasa macam nak buat CONTEST/GIVEAWAYS pulak sempena Hari Jadi Blog kesayangan yang ke-5 ni. Anda rasa? :)

4 comments:

Mimi ! said...

Imah, congratz :D
Wawaa dah lima tahun blog ni rupanya. Hmm boleh jugak kalau nak buat contest pun. Asalkan bukan tentang kucing, insya-allah sy join. sbb sy takut kucing. hahaha

.imah. said...

mimi,
teghime kaseyy. :)
hahahaha. takut kucing ye? insya-Allah bukan pasal kucing. hahah. xD

iqbal said...

ini pon nak birthday ke ? HAHA

.imah. said...

iqbal,
ini pon nak kecoh ke? HAHA.
ciskek betul! ;p