Monday, February 7, 2011

Start Again

Hari sekolah yang penuh hangen harini. Hampeh betul pagi pagi sebelum pergi sekolah taknak pulak ada. Tengah tengah kelas Physics yang pening dengan PEKA graph tak dapat curve yang betul tu baru nak ada. Yeah, tak selesa dan datang hangen satu. -.-

Lepastu waktu Sivik, tukar kelas. Yeah, hangen dua apabila dah penat angkat meja kayu yang berat tu orang lain pulak yang ambil. Orang lain yang takde usaha langsung pulak tu. Pergh, weh, serius aku menyampah dengan kau doh. HAHA, pengakuan berani mati. Lantak laa kalau faham ke tak. I'm one of your HATERS. BHAHAHA. -.-
Memang aku suka angkat meja kayu berat berat pastu dapat meja plastik tak kukuh tu, orang lain yang mentipu sedap sedap dapat tempat best. *dengan nada yang lembut, mata pandang ke atas dan tangan di dada* Sentap hati mak nakkk. Hangen je. -.-
Maybe you could start again - Sam Tsui
Balik tu, wahhhh! Penat gile. Tapi boleh lagi pulak berjumpa incik bermotor ni. Dua kali pulak tu. Dua kali. HAHA, ngek kan dia kan kan kan? Yeh, lepak dalam rumah je terus berbekalkan pisang goreng terterabur dia tu. Mak tau mak tau. Makcik tu pun tau makcik tu pun tau. HAHA, makcik nanti takyah report kat mak saya kalau saya jumpa incik bermotor ni ye? Chill makcik, chill! HAHAHAHA. ;p
Eh, eh. Macam lawa je kan pakai outer syria je takde inner. PERGH, peghasan nombor satu. HAHAHAHA. Biaq pi laa. Jangan kedengki. Oh, btw title entri sempena lagu Sam Tsui ♥ ni. Start Again.
OH, Sam Tsui dan incik bermotor! ♥.

4 comments:

iqbal said...

mak cik siodd ! haha xD

.imah. said...

iqbal,
hahahaha. relax. ;p

iqbal said...

kene bakar kereta die nie . cis cis xD

.imah. said...

iqbal,
hahahahaha. dah aa tu. dah aa. :P