Sunday, February 6, 2011

Status FB Budak Sekolah

Haaa, ni aku dah bagi satu contoh dah. Tengok lah tu. Entah mana datangnya Siti Sekolah dengan Mat Sekolah ni aku pun tak tahu. HAHAHAHA. Terbaik laa Status Quotes! xD

Tu laa ghupenye budak sekolah bila dah habis cuti macam ni kan kan kan? Salah satu fesyen aku jugak tu. Habis dekat Facebook diluahkan segalanya. Haha. xD

Ada gak fesyen lain punya status budak sekolah ni kan. Memandangkan aku pun budak sekolah, maka ramai lah friends budak sekolah juga, maka itu juga penuh laa News Feed aku dengan status budak sekolah yang sama fesyennya bila dah habis cuti.
"Muka depan surat khabar esuk - Kerajaan telah memutuskan untuk memanjangkan cuti perayaan tahun baru cina kerana banyak mendapat aduan bahawa ramai pelajar tidak sempat menyiapkan kerja sekolah merekaa xD"
"I have to be at school at 6.50! meaning i have to wake up at 4.40! omg! -.-"
"Ala~ sok da stat skola r x ske, nk cti agy"
"Last day online. balik hostel. byeee"
Status ni semua men'copy' friends punya je. Hahaa, credit to FB friends Imah Ammran ye. Terima kaseh sebab ada jugak bahan aku nak tepek kat blog ni. Haha. Oh, tengok yang last sekali tu. Balik hostel. Ye, cakap pasal balik hostel baru teringat.

KEPADA : Filzah, Adila, Aikaa, Shukri, Aien, Pokli and semua classmates/kawan-kawan yang dah nak pindah SBP and MRSM tu,
GOODLUCK DI SANA, BELAJAR RAJIN-RAJIN YE, SEMOGA KUAT SEMANGAT. YEYYY! TAKE CARE, KENANG DAKU DALAM DOAMU. JANGAN LUPA HAAA. HAHAHA. TATAAAA. :)
Tinggal lah aku dan yang lain kesepian di sini tanpa korang. ECECEHH, takpe kitorang kuat semangat. Yeyyy! Korang pun sama okay? Hehehe. Sekarang tengah nak kuat semangat memikir siapa punya buku Add Math nak pinjam ni? BHAHAHA, kan dah cakap, Add Math tu dapat buat 3/8 soalan je. Teruk betul. :P
Selamat Bersekolah semua budak sekolah. Aku sekali laa tu. HAHA. -.-

2 comments:

Mimi ! said...

and me too~

.imah. said...

mimi,
yehh, gudluck jugak kat mimi!
semoga kuat semangat ye?
ehehehe. :)