Saturday, March 19, 2011

Contest BFF Paling Happening

Saya yang sedang merindui kawan kawan yang disayangi ini rasa macam nak join contest BFF paling happening ni. Macam happening je contest ni. Jom join! Ini banner contest! Nak tahu lebih lanjut boleh click SINI! :)
Well, they are my BFF ever. Seriously! Diorang sangat happening! Aida, Anode, Ainaa, Alia, Filzah, Syafira, Shahida, Husna, Fatin, Adilaa! Rindu korang doh! :D
Lawatan ke Genting Highland lepas PMR. Seriously, miss that moments SO MUCH! Sangat happening. Belah belakang bas tu macam kita punya. Membahan orang, gelak gelak tak ingat dunia. Gila betul, HAHA, sangat rinduuu. :')
Kitorang memang suka ambil port belah belakang. Haha, ni dekat belakang kelas. Tengok laa happening punya pasal, siap sanggup baring tepi tong sampah macam tu. Kalau kat kelas tu, suara kitorang tak main slow slow ni. Memang volume lapan habis lah. Cikgu selalu complain. Haha. x)

Hmm, kenangan tiga tahun lepas. Well, zaman menengah rendah dah habis. Sekarang raaaaaamaai yang dah pindah. Sayu betul rasanya. Takde lah kat kantin tu bising suara kitorang je. Sekarang ada jugak, tapi tak sebising tiga tahun sebelum ni. Tinggal 3-4 orang je yang masih ada kat Serdang ni. Sedih kan? :(

Takpe, korang tetap BFF paling happening, gempak, cool, happening, gempak, cool. Berapa kali nak ulang? Haha. Nak cerita semua moments sepuluh hari sepuluh malam pun tak habis. Yang penting, aku sayang and rindu korang sangat sangat sangat *lapan belas kali* tau. :)

Cukup, macam panjang sangat je. Haha, so mereka ni pulak yang kena cerita pasal BFF mereka. Semoga berjaya! Ehehe. ;p

SAYA SAYANG BFF SAYA!

8 comments:

Arol Mubin said...

Menarik jugak contest nie! Insyallah, nanti Arol join. Btw, thanks yeah sebab tag Arol. :)

.imah. said...

arol,
welcome. heee. :)

-fatihahsyam said...

Thanks tag :)
InsyaAllah saya join.

.imah. said...

fatihah,
wc, okayy. :)

SailorJupiter said...

sedihnye~
ak xtermasuk dlm senarai
sob3

.imah. said...

dilotttt,
haduhhh! aku tgk kt gmbr genting tu je. tak perasan pulak. okay okayy, tenang jgn nanges. aku edit SEKARANG! hehehe. :)

SailorJupiter said...

Bluwek IMAH!!!!

.imah. said...

adila,
ciskekk~ ;p
aku bakoorrr kau kang~ hahaha. ;p