Thursday, March 17, 2011

Isnin Selasa Rabu Khamis ♥

RANDOMLY~

ISNIN, SELASA
Petanque-ing. Nak jadi wakil sekolah lah konon datang latihan kan. Padahal pemilihan hari Isnin minggu depan. Haha, memoyos. Tu yang cekak-cekak pinggang tu aku laa tu. Kan dah cakap memoyos. HAHA. Pastu dapat tiket Kamal Adli tu pastu lagi hang out Mines dengan Aida dengan gambar buku amende entah minah tu suruh snap, aku hentam jelaa. Dah balik Ganu pun budak ni. Weh, jumpa lagi nanti. ;p

RABU
Mid Valley-ing dengan semua. Best tapi penat. Hikayat Merong Mahawangsa buat kami semua teringat Merong Mahawangsa tu dengan Marcus, Putera Rom yang kacak itu. HAHA. Tapi meleset dari jangkaan. Ramai yang patut hadir tak hadir. Korang! Aku rindu korang laaa! Adui, takpe. Lain kali, MESTI. Jangan korang mengelat lagi! :')

KHAMIS
Mars Needs Mom Movie-ing dengan bobot bengong bajet rambut macam Justin Bieber. Cett, poodah. Rambut Justin Bieber dan hensem dan tak macam tu laa. Haha. Terima kasih bobot belanja Big Apple. Akhirnyaaa kan? Haha. Hamek kau gambar kecik, besar besar buat apa? Kodokut haktuih. HAHA. ;p
Wah! Penuh aktiviti minggu ni untuk setakat ni. Sampai baju sekolah dengan kasut sekolah pun tak sempat basuh. Haha, macam hilang ingatan je nak basuh menatang tu semua. Selalunya awal-awal cuti dah basuh dah. Tapi entah cuti ni, macam pelik sikit. Ah, takpe. Esok ada dan esok mesti! Jangan tangguh lagi! Hehee. :)
March? Awak dah baik balik dengan saya ke? Hehee. :)

2 comments:

Arol Mubin said...

Busynya. Tapi bestlah dapat hang out dengan kawan-kawan. Arol dah lama tak jumpa kawan-kawan. :'(

*Ehh! Tiket Kamal Adli apa tue?

.imah. said...

arol,
busy jugak lah kot. ehehe. sbnrnye kalau lagi ramai lagi best. tapi ramai yg takde. sedih jugak sbnrnye ni. arol jumpe laa kawan masa ambil result SPM nnti. hehe, GOODLUCK! :D

*tiket Kamal Adli tu, tiket wayang cerita Kembar Siang yg imah dapat sbb menang kuiz Kamal Adli. hehe. :)