Friday, March 11, 2011

Winduuu~

Okay, harini okay. Haa, apakah? Haha, takde apa. Hari last sekolah sebelum cuti yang agak panjang macam ni memang okay. Okay sangat sangat! Haha, holidays! Long time no see, I miss you! :D
Cuti panjang macam ni baru lah boleh melepaskan rindu kesumat dengan kawan kawan yang dah duduk asrama ni. Weh korang! Serius aku winduuuuu gila gajah kat korang. Gila gila gajah. Cepatlah Rabu! Nak meronggeng ni. UHH, tapi Anode tak dapat ikut. Hmm, takpe Anode, nanti ada masa, Insya-Allah. Yang penting aku nak korang tau aku rindu gila gajah kat korang! :'D

Tadi baru jumpa Aida. Wuuu, budak KT balik naik bas sorang sorang tu. Hebat laa tu. Haha, kita lepak McD tadi tu taknak lama lagi pulak kan? Haha, berapa banyak cerita semua dah cerita. Cerita berbulan lepas pun cerita jugak. Tapi Aida, aku lupa lah. Tadi aku tak tujal kepala kau pun doh. Takpe, tunggu kau nanti. :D

Btw, terima kasih dah menjadi pendorong tak berbayar, penolak kaki tanpa izin dan juga penasihat entah apa apa kitorang tadi. HAHA. Kau memang cayalah Aida! :P
Yeah, I'm done trying and I just forget about it. Let's start it again. Thank you for the lempang-pukul-cubit scenes tadi and thank you for the black forest chocolate yang saya tak beghapa suka tu. HAHA. -.- Awak hutang chocolate yang saya suka eh, jangan lupa! HUHH.
(HOLIDAYS! = hang out :D + homeworks -.-') HAHA. ;p

2 comments:

aida said...

ahha my pleasure ;) tujal? harapannnnnnn kau boleh buat haha ;p

.imah. said...

aida,
ahh, aku buat jugak nnti. pedulik hapee. hahaha. ;p