Monday, April 25, 2011

PBAKL 2011 V1 and V2

Cerita dah lapuk baru nak kecoh. Haha, entah lah sekarang asyik tak kena time je update entri ni. HOHO. Macam biasa bila Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur, mesti pergi lebih daripada sekali. Buat masa ni, baru 2 kali. Nanti pergi lagi dalam minggu ni. KEH KEH KEH. x)

PBAKL 2011 V1

Muka buruk tak hengat, sepak laa laju laju. SILAKAN. Haha, lagi lagi kat belakang tu yang sibuk mencelah tu. HAHA. ;p
Kedai Pink Ain Maisarah yang makin pink dan lip lap lip lap. Nasib baik time ni tak ramai orang. Sempat jugak lah nak mencapub capub dengan Kak Ain kan kan kan. Hehe. :)
PBAKL 2011 V2

Ehem, ehem Incik Azanil Fitri sign buku yang kita beli laa. Yelaa, sebab dah jerit, "ABANG, nak sainnnnnnnn!" HAHA, lempang laju laju lagi sebab tu tipu je. Aku just sengih sengih macam kerang kena toksik sambil tunjuk buku tu. Okay, dah dia dah faham. Hekhek. ;p
OKAY FOINE, boleh tak nak rasa macam Incik ni agak hot sikit? Hekhek. Ala-ala super hero 3G tu an an an. CHING CHING~ ;p
Ini Aim mok mok again dengan buku sejarahnya. Haha, pelik budak ni. Kemain excited lagi dia nak baca buku sejarah, Landasan Maut. Tak padan dengan budak mok mok darjah 3. Siap signing ada nama tu. Bangga laa tu. Eh, aku pun sama macam bangga je. Tu tu gambar yang atas tu. HEKHEK. ;p
Okay, sekarang nak tunggu Sabtu ni haa. Nak bicara buku and book signing di Booth PTS PBAKL 2011. Oh okay, tenang ye tenang. Insan yang cemerlang pasti boleh buat walaupun aku geletaq gelegaq jugak ni. Seorang diri, Along tak dapat balik. Tskkk. Macam mana nak tunjuk berani kat meja tu nanti? Huuuu, takpe takpe, boleh boleh, yeah yeah! :O

ANDA SEMUA! Marilah memeriahkan lagi PBAKL 2011 kali ini. Banyak diskaun, banyak buku, banyak membaca, banyak ilmu. Majulah buku untuk negara. JENG JENG JENG. HAHAHA. ;p
BUKU di sini sana, yeahh! :D

4 comments:

iqbal said...

nampak sangat tiru astro arena, 'majulah buku untuk negara' hahaha

.imah. said...

iqbal,
ahh, diam penkecoh! haha. ;p

~ain said...

imah.. apesal lobang idung aim tu semakin besar.. nak tiru abang dia ke? ahhaha

.imah. said...

along,
kahkahkah, sangat siot.
yelaatu kot. haha. ;p