Wednesday, April 13, 2011

Sam Tsui ♥

Sebelum ni, Maddi Jane, sekarang Sam Tsui pulak. Omputeh belaka ye dakk? HAHA. Okay ini dia Male Youtuber's Singer yang aku berikan perhatian lebih. Sam Tsui , awak sangat handsome. Auwwww! Haha, gedik gedik. Mana tak gedik kalau dah macam ni haa. ;p
First dengar dia cover lagu Sara Barailles - King Of Anything ni haa. Sangat comel lagu ni bila dia cover. Haha, kalau dah gedik tu. gedik jugak laa. Lagu King Of Anything yang dia nyanyi ni sekarang jadi ringtone phone aku. Hehee. :)
Lepastu baaaaaanyak gila lagu dia cover apa semua yang dia buat dengan Kurt Schneider, kawan dia yang main main alat muzik tu semua. Dan baaaaaaanyak jugak yang aku suka. Haha. Post semua panjang lebor kemain entri ni kang. Satu yang feveret jugaklah. Actually, semuanya feveret. HAHA. x)
Sam Tsui pun ada original song okay. Setakat ni ada dua and dua-dua cool. Ah, kalau dah suka tu semuanyaa kau suka. Haha, tau takpe. Ni haa dua lagu tu. :D
Boleh laa tengok abang-abang hensem Sam Tsui dengan Kurt Schneider aku ni dekat Facebook and Twitter diorang. Siap nak mengaku abang hensem aku an, nampak benoo menipunyeee kan. HAHA. Hahh, cari laa sendiri kat YOUTUBE diorang ni haa. Yeyy, :)
Abang SAM TSUI, nak saeeeeeeeeeen~ ;p

2 comments:

Nanad. said...

cis, semua tu feveret akak! sepp! eh takde kena mengenan 'cis' dgn ayat. haha

.imah. said...

kak nad,
cis, mmg sama. haha, seppp! ;p
*nk jugak ade cis yg takde kne mengena dgn ayat. haha. ;p