Tuesday, June 21, 2011

Aaaron Aziz & Jasmine Tye Cover

Tetiba rasa macam nak tengok and dengar banyak-banyak kali je video bawah ni haa kata ko! Macam MV Ring Ding Dong haritu laa. Sibuk duk ulang belas belas kali. Hahaha. Kesakaiannya punn adoi. x)

Nah, selamat menjamu mata pada Atan saya tu merangkap laki orang dan bapak orang. Dah, takyah lebih lebih. Minat je okay. :P


Aaaron Aziz & Jasmine Tye - Can't Help Falling In Love (Elvis Presley)

Wise men say only fools rush in
but I can't help falling in love with you
Shall I stay
would it be a sin
but I can't help falling in love with you

Like a river flows surely to the sea
Darling so it goes
some things are meant to be
take my hand, take my whole life too
coz' I can't help falling in love with you

Like a river flows surely to the sea
Darling so it goes
some things are meant to be
take my hand, take my whole life too
for I can't help falling in love with you
for I can't help falling in love with you

HAHAHA. Buat lek je oi. Laki orang kot ni. Ah, bukan setakat laki orang. Bapak orang dah pun. Okay okay okay. Along tu nanti mesti duk komen habis-habisan punya entri ni. Ye dak Along? Awie lagi macho ek Along? HAHA. ;p
Dah dah dah. Nora Elena pun dah habis, watak Atan kesayangan pun dah takde. Stanza Cinta tu pulak tak nak follow lah sebab cerita dia seminggu sekali, lambat nak habis, MALAS. Lagipun, dalam review orang cakap ending watak Irfan yang Aaaron jadi ni mati sebab sakit. Ahh, tak sanggup melihat saat-saat itu. HAHA, menggelabah! xD

Btw, bila cakap pasal lagu lagu pastu ada kena mengena dengan Aaron Aziz ni. Duk terngiang-ngiang je OST dalam Nora Elena tu. Haha, ni antara lagu feberet I okay. ;p

Terhenti di Sini - Asfan

Sesuatu yang Berbeza - Sofaz

Biar Hati Mencintai - Sarah Aqilah

Jangan Kau Pergi - Erry Putra & Reen Rahim

Apa nak buat, IM dah gila. Sibuk ber-IM masalah teknikal pula. Memang tekanan laa. Tu yang duk hapdet blog bende tak berpekdah ni. Eh jap, pernah ke blog kau berpekdah? Haha, okay foine. x)
I can't help falling in love with youuuuu~
STOP IT! Haha, okay foine. Selamat malam kalian. ;p

2 comments:

~ain said...

sudah sudah laaa tu imah.. bawa-bawa lah bertaubat.. wakakakka

.imah. said...

along,
tu dia, dia dh mai dh, dh mai dh.
HAHAHA, yelaa okay FINE FINE!
*mcm shuib ckp* HAHA ;p