Tuesday, September 20, 2011

Non-exclusive?

Haha, gelakkan diri sendiri. Anda sudah tidak menjadi glitterati lagi dalam community Nuffnang. Semuanya kerana blog anda langsung tidak boleh ditembusi oleh orang ramai selama beberapa minggu yang lalu. Private leee.

Tengoklah tu membership status. Adeh, macam mana nak jadi glitterati balik eh? HAHA, gelakkan diri sendiri lagi. Dah setahun lebih pasang Nuffnang pun boleh tak tahu. Dah setahun lebih pasang Nuffnang pun boleh banyak tu je earnings. Weh, duit raya lagi banyak kot. xD
Kalau tengok graph visitors pun, bapak laa malu. HAHA, yang 0 tu sebab aku private blog time tu. Memang lah kan. Lepas dah public pun lebih kurang je. Setakat belas-belas orang, malu dehhh. *gaya macam dalam cerita Macan Kemayoran. xD
Sekarang ni pun, iklan Nuffnang takde pulak kat blog ni. Mesti sebab private blog haritu. Haha, nasib kau lah. Nak tunggu iklan keluar balik entah berapa lama lah pulak kan? Tu belum cerita Heartbeat punya pulak tu. Haha, sah sah non-exclusive affiliate. Duit yang ada nak beli jajan pun tak lepas. xD
Tapi takpela. Aku ni memang sah sah laa bukan exclusive blogger kan? Kalau exclusive, dah kayoo dah eh. Haha. Sekarang ni kita tengok, berapa tahun lagi agaknya aku boleh cash out duit dalam Nuffnang dengan Heartbeat ni. HAHA. xD
Sekian dari non-exclusive blogger. :)

3 comments:

Nanad. said...

hahahaha *tolong gelakkan sekali*

.imah. said...

kak nad,
hahahaha. bagus. xD

~RizaL~ said...

try la pakai adverlets.. income sng dpt.. mcm blogger2 tahap sndrhana mcm kita nie pun abis2 sehari leh collect 10 or 20sen.. jadi la.. kalau dah tip top mcm my frenz sehari leh dpt rm1 - rm2 tau..

jom layan..
10 Jenis Hantu Melayu