Sunday, September 18, 2011

Sedar Diri

Semalam berjalan sakan si kaki wayang ini. Haha, entah kenapa aku baru sedar aku ni kaki wayang. Setakat movie marathon, dah berapa kali dah aku buat aku pun tak ingat. Haha, baru nak sedar diri. Aku pun tak paham apsal aku ni sibuk sangat nak tengok wayang. Benda tunggu sekejap sikit dah ada yang download. Tapi, entah. Kan dah cakap tadi tak tau. xD

So, semalam bertempat di TGV Mines tengok laa 2 movies yang tengah hot sekarang sebab dua dua tayang dalam hall besoo, mana lagi aku nak pergi pun. Jauh-jauh dah malas. Haha. Dekat ni pun boleh terlupa pakai speck. Baguslah boleh kecikkan mata yang besoo nak baca subtitle. Adeh. x)
RAYA TAK JADI
JOHNNY ENGLISH REBORN
Btw, dua dua movie ni aku bagi 4.5/5 bintang. Seriously, lawak gila nak bapos. Johnny English lagi tak menahan lawak. Raya Tak Jadi pun lawak jugak. Bolehlah~
Oh, semalam memang best. Makan orang belanja sokmo. Aku keluar duit sikit je, tapi kenyang bukan main. Haha, orang belanja kan. Kenyang sokmo laa. Wawa, okay done. Hutang kau langsai. Thank youuuu. ;p

Kepada 'orang tu', lain kali kalau nak cakap apa-apa tu, cakap jelaa. Manalah 'orang ni' nak tau. Janganlah nak tacing, tak cute dah. HAHA, cute ke. Hiiii, jangan marah. Terima kasih untuk pashmina reddish ke orange-ish saya pun tak tau. :)
Cukuplah tu movie marathon untuk tahun ni KOT? HAHA. ;p

6 comments:

Mimi ! said...

cehh.. orang tu bagi pashminaa. untung la dia dapat hadiah. :D

.imah. said...

mimi,
hihi. ;p

iqbal said...

tak cukup derr movie marathon tahun ni haha

.imah. said...

iqbal,
e'eleh. org yg dh nk SPM mana bole movie marathon selalu selalu sampai habis SPM. kecoh. tak cukup boleh laa belanja! HAHA ;p

noornazuha said...

x sempat lagi layan citer neh..haiyaaaa

.imah. said...

noornazuha,
lain kali sempat lagi. hehe. :)