Sunday, October 2, 2011

Simile

Kan bagus kalau Sunday harini manisnya UMPAMA semua ice-cream sundae yang dipaparkan bawah ini. :O
Tapi kalau semuanya manis selalu, boleh kena kencing manis. Silap haribulan kena potong kaki. Jadi, sekali sekala tu kena jugak lah ada masam masin pahit dan tawarnya. Terima jelah apa rasa yang ada.

Practice subjek Bahasa Melayu sikit harini, nak cuba buat entri dengan menggunakan unsur gaya bahasa dalam KOMSAS gitewww. Jadilah ni. HA-HA. Cerita pasal KOMSAS, btw, adik-adik calon PMR, selamat ber-PMR. Semoga berjaya~
Sekian, selamat malam.

2 comments:

Choc_Strawberry said...

bestnyer tgk aiskrim tu sumer... nak tutti fruity... tp xnak mkn smpai kencing manis... hehe

.imah. said...

@choc_strawberry,
mmg best! hati-hati kencing manis. hehe.