Friday, December 30, 2011

Kutemu Lagi Hari Ini

Ingat lagi entri pagi tadi? LOL, kalau tak ingat pun macam takleh scroll bawah kan? Hahaha, ape punya lame soalan aku bagi ni kan kan kan? Okay, pasal peluang berniaga tu kan, haa sekarang baru iklan yang full. Jadi, mari cuci mata tengok barang handmade yang alaaaa tomei tomei ni. :D
SMILE ALL DAY.
RM3.00
LOVE IS IN THE AIR.
RM3.50
AN APPLE A DAY KEEP THE DOCTOR AWAY.
RM3.50
PINN PINN! CAR IS COMING!
RM3.50

PATRICK STAR IS HERE!
RM4.00

Bersyukur betul aku sekarang ni dah nak terjual 7 benda ni termasuk yang aku jual kat diri sendiri. HAHAHA, tak kisahlah, yang penting terjual. Bolehlah aku lega kalau habis terjual sebab dah buat amanah orang ni. Jadi, kalian yang berada di area SERDANG, marilah beri barang yang comel buatan tangan dengan harga yang murah ini! Dah siap asingkan dah yang mana nak dijual kepada yang mahu membeli. Barang makin terhad. Marilah beri benda comel ini. Weeeeeeeeeeee~ 
Sekian, terima kasih. IKLAN TAMAT.

2 comments:

Nanad. said...

Makcik. Bakal akak ipar awak tu ada buat sarung henfon tak? Sekian terima kasih. hikhik.

.imah. said...

Akan ditanya nanti ya kakak makcik. hahaha. >.<