Monday, April 16, 2012

Sosialkah Daku? HAHA

Tadi petang kat sekolah stay for Ujian Personaliti. Hahaha, macam hambar je nak kena ambil ujian personaliti pe bagai. Tapi apa salahnnya kan? Aku follow ceramah kerjaya actually. Sebab tu ambil test tu. Best jugak. At least minda aku terbuka sikit. Yelah kan, aii orang kampung je. Kalau takde ceramah ceramah ni aii blur jugak macam katak dalam plastik. :P

So ujian tu menunjukkan bahawa aku ialah orang yang lebih pada bidang Sosial, Konvensional and Artistik. Pergh pergh, orang sosial kauu. Perwatakan yang baik hati, penyabar, mesra, supporting, helping, teaching and so on. Hahaha nak letak yang baik baik je. :P

But bila orang lain tau aku punya result test ni kata aku sosial. Diorang dengan yakin, "Huh dah agak dah". Kay diorang bukan nak puji aku baik ke helping ke penyabar ke apa. Diorang sebenarnya nak cakap aku ni banyak cakap orangnya. Kay aku paham, kayyyyy. Mwahahahaha. xD

Artistik and Konvensional tu pun aku jugak kan. So, konvensional kan? Boleh jadi kerani yuolls. Cambest. Hahaha. Aku suka laa benda-benda yang tersusun ni. Tapi kalau artistik tu memang macam tak kena jiwa. Mak kata aku buta seni, buta kayu. HAHAHA. Tapi still ada jugak kot sikit. :P

Apa-apa pun aku still mencari minat yang sebenar-benar-benar yang benar-benar belaka, tiada yang lebih benar selain yang benar. Okay, nampak banyak benar perkataan benar di sini. Aku benar-benar mengarut kali ni. Better stop now. Kaybye. Apa-apa pun kena ingat......

Renung-renungkan, selamat beramal. *Salah satu ayat orang bidang Sosial. HAHA*

2 comments:

Liana Ryan said...

Sosial best, byk kwn.. sy bukan jenis tu so kwn tak ramai.. huhu..sial b

.imah. said...

bnyk kawan? eh dok eh. kawan sy tak ramai mana pun. hehehe