Thursday, November 27, 2008

Akhirnya...

Woah! Akhirnya, aku curi juga masa upload gambar-gambar yang tak seberapa ini. Nampaknya laptop CikIcah sudah boleh guna. Jadi takkan berebut lagi mahu guna komputer ini! Lalala~ Sekarang pun dah tak hujan, so inilah hasil capuban aku di hotel Palace of The Golden Horses. Hahahahaha! c(X


Dalam bilik air la sekali! Huhuhu~ c(X

Tak tahu mahu letak caption apa. Heeee~

Aim gille sibuk dengan bantal busuk dia tu. Buat malu je. Hahaha! XD

Inilah nombor biliknya!

On the way! ;DD

Aim gille duduk dalam tab mandi. Dia bajet dia KyLe XY ke? Tak buley! Aim tak hensem macam KyLe! Hahaha! c(X

Aim : Kenapa Imah ni? Gille ke? (sambil menggaru kepala)
Imah : Ni posinglah Aim! Budak-budak tak tahu ape-ape, diam... c(X

Dah start berenang pula budak ni. Ish3! XD

Heeeee~ ;D

Boleh tolong bukakan pintu ni? Hegegegege~ XP

Lifnye.. ;))

Kudaku lari gagah berani! Bersama bantal busuk Aim! Hahahaha! XP

Hello?! Boleh bercakap dengan MakCikKiah? Apa yang aku merepek ni?

Dalam almari baju pun boleh posing ke Aim? Aim dah jadi macam aku ke? Kuat mencapub! Hahahahaha! ;PP

Mencapub buat kali terakhir. Dalam teksi biru bernombor plat *** tak ingatlah! XP

LASTLY : Woah! Habis juga upload gambar ini! Enjoy n tak lupa juga untuk mengomen ye. Heeee~ XD

4 comments:

Lolipop Manis -Syud- said...

seronok , seronok!
:)

ALyA CHaN ~ said...

EncekAim tuu Kyle XY versi kecik punyaa.. =P

Izzati Hazwani said...

seronoknyeeee~
lain kali ajak la Wani plak

norainiammran said...

kah kah kah.. lawak sunguh laaaaa naim dengan bantal busuk nya.. Dah laa rambut rambutan!!!